|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:03 am
Gosiak bueheheh to napisz mu ladna notke na pracy tak zeby zmienil sie byl dobry byl najlepszym uczniem mial najlepsze oceny mase przyjaciol a nie taka łajzą ;] bedzie szanowany kochany ...a pozniej zostanie politykiem i wroci do ubogiej dziewicy... ==' taaaaaaa albo przykazanie czcij matke i ojca swego jak siebie samego sweatdrop zdawalo mi sie ze to inaczej lecialo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:11 am
padne padne . rofl rofl rofl rofl rofl nastepna ciekawoska: i odpusc nam nasze winy "jakoimy" odpuszczamy naszym "winnym" co to jest jakoim? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:13 am
Właśnie Evil , ile zabuliłaś na sig..
A no tak..
Ile zazwyczaj Ibris bierze za arty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:14 am
Ridsu padne padne . rofl rofl rofl rofl rofl nastepna ciekawoska: i odpusc nam nasze winy "jakoimy" odpuszczamy naszym "winnym" co to jest jakoim? confused jesli chlopak sie nasluchal, to i pisze "jakoimy". Ma 8 lat chyba ,ma prawo sie mylic w pisowni... czepiasz sie... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:14 am
PointZer0 Właśnie Evil , ile zabuliłaś na sig.. A no tak.. Ile zazwyczaj Ibris bierze za arty ? 5k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:15 am
Ridsu padne padne . rofl rofl rofl rofl rofl nastepna ciekawoska: i odpusc nam nasze winy "jakoimy" odpuszczamy naszym "winnym" co to jest jakoim? confused Pierwszy wynik w googlach u mnie na wyszukiwanie " jakoim "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:16 am
PointZer0 Właśnie Evil , ile zabuliłaś na sig.. A no tak.. Ile zazwyczaj Ibris bierze za arty ? musisz sprawdzic w jej sklepiku, ma link do niego w sygnaturce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:16 am
He, Ridsu, z dzieciaka sie smiejesz, a u ciebie w sigu jest "bogurozica" xd : co to jest "bogurozica"? :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:17 am
Omega Sun PointZer0 Właśnie Evil , ile zabuliłaś na sig.. A no tak.. Ile zazwyczaj Ibris bierze za arty ? musisz sprawdzic w jej sklepiku, ma link do niego w sygnaturce 3nodding Właśnie , głupio pytam a sprawdzic mogłem... Thx za info Ridsu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ridsu padne padne . rofl rofl rofl rofl rofl nastepna ciekawoska: i odpusc nam nasze winy "jakoimy" odpuszczamy naszym "winnym" co to jest jakoim? confused Pierwszy wynik w googlach u mnie na wyszukiwanie " jakoim "  hmmmmmmmmmm........ cos w tym musi byc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|