|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:39 am
EvilYuki Shui_Inamoto EvilYuki popieram... zimno jak cholera, a ja jutro jeszcze musze prezent na urodziny kumplowi kupic... wiec trzeba sie ubierac cieplo cieplejszej kurtki niz puchowej to juz nie mam... XD to niebedzie ci zimno neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:42 am
Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto EvilYuki popieram... zimno jak cholera, a ja jutro jeszcze musze prezent na urodziny kumplowi kupic... wiec trzeba sie ubierac cieplo cieplejszej kurtki niz puchowej to juz nie mam... XD to niebedzie ci zimno neutral no, a bylo mi w niej zimno... ]:->
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:43 am
EvilYuki Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto EvilYuki popieram... zimno jak cholera, a ja jutro jeszcze musze prezent na urodziny kumplowi kupic... wiec trzeba sie ubierac cieplo cieplejszej kurtki niz puchowej to juz nie mam... XD to niebedzie ci zimno neutral no, a bylo mi w niej zimno... ]:-> to juz sama wiesz najlepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:46 am
padne zaraz na zawal....... sprawdzam klasowki z polsiego o ktore poprosila mnie matka i na pytanie wymien piesni pariotyczne; dzieciak zamiast napisac bogurodzica napisal uboga dziewica rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:48 am
Shui_Inamoto EvilYuki no, a bylo mi w niej zimno... ]:-> to juz sama wiesz najlepiej buuuuuu.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu padne zaraz na zawal....... sprawdzam klasowki z polsiego o ktore poprosila mnie matka i na pytanie wymien piesni pariotyczne; dzieciak zamiast napisac bogurodzica napisal uboga dziewica rofl mhm pozazdroscic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu padne zaraz na zawal....... sprawdzam klasowki z polsiego o ktore poprosila mnie matka i na pytanie wymien piesni pariotyczne; dzieciak zamiast napisac bogurodzica napisal uboga dziewica rofl Ale cos mu switalo w glowie (w dobrym kierunku kombinowal) ja bym mu dala punkt wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:49 am
EvilYuki Shui_Inamoto EvilYuki no, a bylo mi w niej zimno... ]:-> to juz sama wiesz najlepiej buuuuuu.... mrgreen niewidze entuzjazmu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:52 am
Omega Sun Ale cos mu switalo w glowie (w dobrym kierunku kombinowal) ja bym mu dala punkt wink ehh.. tam jest wiecej takich kwiatkow....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:52 am