Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22070 22071 22072 22073 22074 22075 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Terrorystka Frania

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:18 am

EvilYuki

a faktycznie... XD
wyglada jak umiesniona baba xp
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:20 am

Jaswinder
wlasnie tak sie nie da... wyrzuca mnie z pokoju i drze kartki - mowi, ze w domu nie ma miejsca na smieci... sweatdrop

taaa... rzeczywiscie, taka kartka to zawala tyyyyyyyle miejsca blaugh

Zle sobie rodzicow wychowalas po prostu ninja

Omega Sun
Captain

chari-san

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:22 am

Omega Sun
Jaswinder
wlasnie tak sie nie da... wyrzuca mnie z pokoju i drze kartki - mowi, ze w domu nie ma miejsca na smieci... sweatdrop

tresure zcas zaczac XP
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:23 am

Gosiak
Omega Sun

to powiedz, ze sa dla Ciebie wazne, to na pewno nastepnym razem jak ktos przysle, to Ci je odda. Ja mam wszystkie kartki i listy jakie dostalam przez cale swoje zycie xd . W ogole mam cale pudlo sentymentalnych rupieci- biletow z fajnych miejsc, broszurek, pamiatek, zdjec... itd

mam to samo zboczenie Omi biggrin i mase badziewek ktorych nie moge wyrzucic z sentymentu biggrin a zbieram wszystkie badziewia ktore udzwigne razz

to fajnie, ze nie jestem odosobniona w takich dziwactwach wink

Ja mam nawet zasuszonego kwiatuszka, ktory stoi na regale juz z 5 lat i wciaz nie moge sie nadziwic, ze po tak dlugim czasie jeszcze nie rozsypal sie na proch xd Wlasciwie nie wiem po co go trzymam, ale tak jakos szkoda wyrzucic smile

Omega Sun
Captain

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:23 am

Omega Sun
Jaswinder

rodzicow jak rodzicow... mam mame i jeszcze jej nie umiem wychowac... taty sie nie dalo w ogole oswoic... sweatdrop

zmykam po zwirek dla szczurow, bede pozniej

wiesz... 30 kartek to jednak troche zajmuje... no dobra... moze z 15
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:24 am

Omega Sun
Gosiak
Omega Sun

to powiedz, ze sa dla Ciebie wazne, to na pewno nastepnym razem jak ktos przysle, to Ci je odda. Ja mam wszystkie kartki i listy jakie dostalam przez cale swoje zycie xd . W ogole mam cale pudlo sentymentalnych rupieci- biletow z fajnych miejsc, broszurek, pamiatek, zdjec... itd

mam to samo zboczenie Omi biggrin i mase badziewek ktorych nie moge wyrzucic z sentymentu biggrin a zbieram wszystkie badziewia ktore udzwigne razz

Ja mam nawet zasuszonego kwiatuszka, ktory stoi na regale juz z 5 lat i wciaz nie moge sie nadziwic, ze po tak dlugim czasie jeszcze nie rozsypal sie na proch xd Wlasciwie nie wiem po co go trzymam, ale tak jakos szkoda wyrzucic smile
heh... suszone kwiatki tez mi wyrzucial i pierwsza rozyczke ktora dostalam od mojego chlopaka kiedys na urodziny... crying

Jaswinder

Sparkly Hunter

Terrorystka Frania

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:25 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:27 am

milo mi bylo ale se ide
obrej nocy

Zelgam

Gosiak

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:27 am

Omega Sun
Gosiak
Omega Sun

buehehe oj tak z kwiatkami tez tak mam ;] jeden wisi drugi na polce trzeci na ksiazkach czwarty za firanka tez wisi wiecej nie pamietam ale nie zdziwilabym sie jakby gdzie ususzony lezal :]
kiedys mialam caly wazon zasuszonych roz z roznych okazji ale mama mnie przekonala ze tam sie rozwijaja zarazki i inne złooo i wyrzucilam
a teraz zaluje ;] nu sentyment do nich mialam ;p
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:30 am

ninja bry wieczor mrgreen twisted ninja

Twisted_Exile

Pete the Rockstar

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:30 am

siemka
*zimno*
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:31 am

Twisted_Exile
ninja bry wieczor mrgreen twisted ninja
siema

Pete the Rockstar

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:35 am

popieram... zimno jak cholera, a ja jutro jeszcze musze prezent na urodziny kumplowi kupic...
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:36 am

EvilYuki
popieram... zimno jak cholera, a ja jutro jeszcze musze prezent na urodziny kumplowi kupic...
wiec trzeba sie ubierac cieplo

Pete the Rockstar

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:38 am

Shui_Inamoto
EvilYuki
wiec trzeba sie ubierac cieplo

cieplejszej kurtki niz puchowej to juz nie mam... XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22070 22071 22072 22073 22074 22075 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games