|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:37 am
Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart dziwnie sie czuje z peruką sashy XP tez ja miala mwlozyc, ale trzymam na lepsze czasy... XD głupia .... zdjełam ją XD a mnie sie ona podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:44 am
disco misio Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart dziwnie sie czuje z peruką sashy XP tez ja miala mwlozyc, ale trzymam na lepsze czasy... XD głupia .... zdjełam ją XD a mnie sie ona podoba XD spoko ... a tak wogle ktos ty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:44 am
disco misio Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart dziwnie sie czuje z peruką sashy XP tez ja miala mwlozyc, ale trzymam na lepsze czasy... XD głupia .... zdjełam ją XD a mnie sie ona podoba ale po co ją zakładać? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:48 am
duhu z przeszlosi ( co za pitolenie....) jestem po prostu malozauwazalny to wygladamna obcego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:01 am
Jaswinder nie, uwaza ze kartki nalezy wyrzucic po przeczytaniu, bo to smieci... nawet grajace... wlasnie zabila mechanizm slicznej kartki z tulipanami... crying to powiedz, ze sa dla Ciebie wazne, to na pewno nastepnym razem jak ktos przysle, to Ci je odda. Ja mam wszystkie kartki i listy jakie dostalam przez cale swoje zycie xd . W ogole mam cale pudlo sentymentalnych rupieci- biletow z fajnych miejsc, broszurek, pamiatek, zdjec... itd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:05 am
ech.... czuje emocjonalna posuche.... *uieka z placzem do klozetu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:12 am
disco misio Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart dziwnie sie czuje z peruką sashy XP tez ja miala mwlozyc, ale trzymam na lepsze czasy... XD głupia .... zdjełam ją XD a mnie sie ona podoba to moze wlozysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:12 am
Omega Sun Jaswinder nie, uwaza ze kartki nalezy wyrzucic po przeczytaniu, bo to smieci... nawet grajace... wlasnie zabila mechanizm slicznej kartki z tulipanami... crying to powiedz, ze sa dla Ciebie wazne, to na pewno nastepnym razem jak ktos przysle, to Ci je odda. Ja mam wszystkie kartki i listy jakie dostalam przez cale swoje zycie xd . W ogole mam cale pudlo sentymentalnych rupieci- biletow z fajnych miejsc, broszurek, pamiatek, zdjec... itd wlasnie tak sie nie da... wyrzuca mnie z pokoju i drze kartki - mowi, ze w domu nie ma miejsca na smieci... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:13 am
EvilYuki disco misio Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart dziwnie sie czuje z peruką sashy XP tez ja miala mwlozyc, ale trzymam na lepsze czasy... XD głupia .... zdjełam ją XD a mnie sie ona podoba to moze wlozysz? a niemam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:16 am
Omega Sun Jaswinder nie, uwaza ze kartki nalezy wyrzucic po przeczytaniu, bo to smieci... nawet grajace... wlasnie zabila mechanizm slicznej kartki z tulipanami... crying to powiedz, ze sa dla Ciebie wazne, to na pewno nastepnym razem jak ktos przysle, to Ci je odda. Ja mam wszystkie kartki i listy jakie dostalam przez cale swoje zycie xd . W ogole mam cale pudlo sentymentalnych rupieci- biletow z fajnych miejsc, broszurek, pamiatek, zdjec... itd mam to samo zboczenie Omi biggrin i mase badziewek ktorych nie moge wyrzucic z sentymentu biggrin a zbieram wszystkie badziewia ktore udzwigne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:16 am
disco misio EvilYuki disco misio Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart dziwnie sie czuje z peruką sashy XP tez ja miala mwlozyc, ale trzymam na lepsze czasy... XD głupia .... zdjełam ją XD a mnie sie ona podoba to moze wlozysz? a niemam? a faktycznie... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|