|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:50 am
Ozzwald wybacz czesne musze oplacic jestem z nim takie zycie niestety mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:53 am
*wlzai do pokoju i odrazu drepta do kominka grzac lapki*
boshu jak zimno jest na dworzu... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:55 am
"Gdy bog Marduk polecił mi, abym dobrze ludźmi rządził, abym dał krajowi dobre kierownictwo, włozyłem prawo i sprawiedliwosc do ust kraju, zapewniłem ludziom pomyślnosc."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:56 am
Aidanna *wlzai do pokoju i odrazu drepta do kominka grzac lapki* boshu jak zimno jest na dworzu... gonk Hej Aid ^^ no zimnutko jest... ale za to snieeeeeeeeg jest mrgreen Witka Omiś!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:57 am
degenerat Jaswinder degenerat Jaswinder OK biggrin (ale nie w jednej celi rolleyes ) w jednej , bo teraz cierpie na deficyt finansowy w zwiazku z afera orlenu domokun nie ma co sie pieklic dasz w lapke i po sprawie domokun domokun domokun JAS PRZECIWKO KORUPCJI domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:57 am
Miss_Karina Aidanna *wlzai do pokoju i odrazu drepta do kominka grzac lapki* boshu jak zimno jest na dworzu... gonk Hej Aid ^^ no zimnutko jest... ale za to snieeeeeeeeg jest mrgreen Witka Omiś!! xd ja bylam dzisiaj na sankach XD i bylo fajnie XD ale nasteonym razem wezme chusteczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:59 am
Miss_Karina Aidanna *wlzai do pokoju i odrazu drepta do kominka grzac lapki* boshu jak zimno jest na dworzu... gonk Hej Aid ^^ no zimnutko jest... ale za to snieeeeeeeeg jest mrgreen Witka Omiś!! xd nio... fajnie jest... ciemno, cicho, tylko slychac wlasny oddech... snieg sypie... lubie to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:00 am
Terrorystka Frania Miss_Karina Aidanna *wlzai do pokoju i odrazu drepta do kominka grzac lapki* boshu jak zimno jest na dworzu... gonk Hej Aid ^^ no zimnutko jest... ale za to snieeeeeeeeg jest mrgreen Witka Omiś!! xd ja bylam dzisiaj na sankach XD i bylo fajnie XD ale nasteonym razem wezme chusteczki hehehe wink ja jeszcze nie mialam okazji pojezdzic na sankach wink moze w tym tyg sie poszczesci? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:01 am
Terrorystka Frania ja bylam dzisiaj na sankach XD i bylo fajnie XD ja tez chce! cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:01 am
Terrorystka Frania Miss_Karina Aidanna *wlzai do pokoju i odrazu drepta do kominka grzac lapki* boshu jak zimno jest na dworzu... gonk Hej Aid ^^ no zimnutko jest... ale za to snieeeeeeeeg jest mrgreen Witka Omiś!! xd ja bylam dzisiaj na sankach XD i bylo fajnie XD ale nasteonym razem wezme chusteczki znosa smarki leca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:02 am
Jaswinder JAS PRZECIWKO KORUPCJI domokun domokun domokun degs za korupcja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:02 am
Miss_Karina Terrorystka Frania Miss_Karina Aidanna *wlzai do pokoju i odrazu drepta do kominka grzac lapki* boshu jak zimno jest na dworzu... gonk Hej Aid ^^ no zimnutko jest... ale za to snieeeeeeeeg jest mrgreen Witka Omiś!! xd ja bylam dzisiaj na sankach XD i bylo fajnie XD ale nasteonym razem wezme chusteczki hehehe wink ja jeszcze nie mialam okazji pojezdzic na sankach wink moze w tym tyg sie poszczesci? wink ja sobie jutro pojde rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:04 am
Aidanna Miss_Karina hehehe wink ja jeszcze nie mialam okazji pojezdzic na sankach wink moze w tym tyg sie poszczesci? wink ja sobie jutro pojde rofl nie doluj nyo ;( ja od paru ladnych latek nie jezdzilam... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|