|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:37 am
degenerat Shui_Inamoto Znalazlem tylko jakis plaszcz co w dzisiejszych czasach mozna znalezc na ulicy troszke gayowato wygladasz to tylko tak na chwile moze zejdzie mi ta farba z wlosow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:37 am
Ozzwald Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh wlasnie, a jako iz jestem przedstawicielem prawa osobiscie was (ciebie i ksiedza) zapakuje w jedna cele. Wiec jak dogadamy sie? ty nam w lapke a ja ci wolnosc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:38 am
Shui_Inamoto degenerat Shui_Inamoto Znalazlem tylko jakis plaszcz co w dzisiejszych czasach mozna znalezc na ulicy troszke gayowato wygladasz to tylko tak na chwile moze zejdzie mi ta farba z wlosow wlasciwie to kolor ladny tylko ulozenie lypne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:40 am
degenerat Shui_Inamoto degenerat Shui_Inamoto Znalazlem tylko jakis plaszcz co w dzisiejszych czasach mozna znalezc na ulicy troszke gayowato wygladasz to tylko tak na chwile moze zejdzie mi ta farba z wlosow wlasciwie to kolor ladny tylko ulozenie lypne no a tu musisz rozmawiac moim osobistym fryzjerem probowalem to rozczesac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Ozzwald Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh wlasnie, a jako iz jestem przedstawicielem prawa osobiscie was (ciebie i ksiedza) zapakuje w jedna cele. Wiec jak dogadamy sie? ty nam w lapke a ja ci wolnosc twisted tylko nie w jednej ceeeeeeeeliiiiiiiiiiii crying Ozziu wez mu cos powiedz, zeby mnie nie gnebil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh ja mowie ze za 1,5 roku dopiero go zabiora z parafii - nie sluchasz mnie, poza tym ja nie jezdze na kolonie, wiec nic na mnie nie macie cwaniaki - a o kolanie to mi sam ks mowil mrgreen wiec oskarzona wiedziala o incydencie? i nie doniosla wladzy? 2lata za wspoludzial stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:41 am
degenerat Jaswinder Ozzwald Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh ja mowie ze za 1,5 roku dopiero go zabiora z parafii - nie sluchasz mnie, poza tym ja nie jezdze na kolonie, wiec nic na mnie nie macie cwaniaki - a o kolanie to mi sam ks mowil mrgreen wiec oskarzona wiedziala o incydencie? i nie doniosla wladzy? 2lata za wspoludzial stare OK biggrin (ale nie w jednej celi rolleyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:42 am
Jaswinder degenerat Ozzwald Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh wlasnie, a jako iz jestem przedstawicielem prawa osobiscie was (ciebie i ksiedza) zapakuje w jedna cele. Wiec jak dogadamy sie? ty nam w lapke a ja ci wolnosc twisted tylko nie w jednej ceeeeeeeeliiiiiiiiiiii crying Ozziu wez mu cos powiedz, zeby mnie nie gnebil... Ozziu jako moj ławnik bierze 3koperty. Ja tylko jedna, jako iz sedzia nie moze byc osoba zamieszana w afery korupcyjne biore mniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:43 am
degenerat Jaswinder degenerat Ozzwald Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh wlasnie, a jako iz jestem przedstawicielem prawa osobiscie was (ciebie i ksiedza) zapakuje w jedna cele. Wiec jak dogadamy sie? ty nam w lapke a ja ci wolnosc twisted tylko nie w jednej ceeeeeeeeliiiiiiiiiiii crying Ozziu wez mu cos powiedz, zeby mnie nie gnebil... Ozziu jako moj ławnik bierze 3koperty. Ja tylko jedna, jako iz sedzia nie moze byc osoba zamieszana w afery korupcyjne biore mniej podam cie przed komisje Andrzeja lepieja on cie zgnebi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:43 am
Jaswinder OK biggrin (ale nie w jednej celi rolleyes ) w jednej , bo teraz cierpie na deficyt finansowy w zwiazku z afera orlenu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:46 am
Jaswinder podam cie przed komisje Andrzeja lepieja on cie zgnebi twisted n to mi moze na widly naskoczyc z lpr -m jeszcze nikt nie wygral rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:46 am
degenerat Jaswinder OK biggrin (ale nie w jednej celi rolleyes ) w jednej , bo teraz cierpie na deficyt finansowy w zwiazku z afera orlenu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:48 am
Jaswinder degenerat Jaswinder OK biggrin (ale nie w jednej celi rolleyes ) w jednej , bo teraz cierpie na deficyt finansowy w zwiazku z afera orlenu domokun nie ma co sie pieklic dasz w lapke i po sprawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:48 am
Jaswinder degenerat Ozzwald Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh wlasnie, a jako iz jestem przedstawicielem prawa osobiscie was (ciebie i ksiedza) zapakuje w jedna cele. Wiec jak dogadamy sie? ty nam w lapke a ja ci wolnosc twisted tylko nie w jednej ceeeeeeeeliiiiiiiiiiii crying Ozziu wez mu cos powiedz, zeby mnie nie gnebil... wybacz czesne musze oplacic jestem z nim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|