|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:19 am
Ozzwald Jaswinder a mowilam juz ze dzieci na koloniach musialy pocalowac w kolano ksiedza tomka przebranego za neptuna? twisted musialy.... to pachnie sprawa karna... blaugh przeprowadz dochodzenie w tej sprawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:20 am
Addik Dobra ... musze juz znikac ... robota mnie goni ... paps xd hahahaha jaka? obijanie sie? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:22 am
Shui_Inamoto Miss_Karina Shui_Inamoto jestem po reinkarnacji upsss to nie to cialo fajne wloski O.o farbowane? ;Pno na zielono nieprzeczytalem o skutkach ubocznych a to skutek uboczny... hmmm... ale calkiem dobrze wygladasz... tylko ubran ci brakuje ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:23 am
degenerat Ozzwald Jaswinder a mowilam juz ze dzieci na koloniach musialy pocalowac w kolano ksiedza tomka przebranego za neptuna? twisted musialy.... to pachnie sprawa karna... blaugh przeprowadz dochodzenie w tej sprawie zamiast dochodzenia to ja bym sie zapytal Jas ile nam da za to ze bedziemy trzymac jezyk za zebami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:23 am
Miss_Karina Shui_Inamoto Miss_Karina Shui_Inamoto jestem po reinkarnacji upsss to nie to cialo fajne wloski O.o farbowane? ;Pno na zielono nieprzeczytalem o skutkach ubocznych a to skutek uboczny... hmmm... ale calkiem dobrze wygladasz... tylko ubran ci brakuje ;] no a jak zobaczylem te wloski to wybieglem na ulice dorwali mnie dresiarze i teraz widac co mi zostawili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:26 am
Ozzwald degenerat Ozzwald Jaswinder a mowilam juz ze dzieci na koloniach musialy pocalowac w kolano ksiedza tomka przebranego za neptuna? twisted musialy.... to pachnie sprawa karna... blaugh przeprowadz dochodzenie w tej sprawie zamiast dochodzenia to ja bym sie zapytal Jas ile nam da za to ze bedziemy trzymac jezyk za zebami wink ot widzisz madrze i politycznie mowisz. Wiec ubijmy z nia interes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:30 am
Znalazlem tylko jakis plaszcz co w dzisiejszych czasach mozna znalezc na ulicy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:33 am
degenerat Ozzwald degenerat Ozzwald Jaswinder a mowilam juz ze dzieci na koloniach musialy pocalowac w kolano ksiedza tomka przebranego za neptuna? twisted musialy.... to pachnie sprawa karna... blaugh przeprowadz dochodzenie w tej sprawie zamiast dochodzenia to ja bym sie zapytal Jas ile nam da za to ze bedziemy trzymac jezyk za zebami wink ot widzisz madrze i politycznie mowisz. Wiec ubijmy z nia interes twisted jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:34 am
Shui_Inamoto Znalazlem tylko jakis plaszcz co w dzisiejszych czasach mozna znalezc na ulicy troszke gayowato wygladasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:34 am
Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:37 am
Ozzwald Jaswinder jak na mnie to mozecie zabrac tego ksiedza... nikt go tu nie lubi, a tak to jeszcze 1,5 roku bedziemy musieli go znosic... blaugh nie mydlij nam tu oczu.. bo ty jako organizator jestes wspol winna... a za molestowanie mozecie dostac wiecej niz 1,5 roku blaugh ja mowie ze za 1,5 roku dopiero go zabiora z parafii - nie sluchasz mnie, poza tym ja nie jezdze na kolonie, wiec nic na mnie nie macie cwaniaki - a o kolanie to mi sam ks mowil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|