|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:12 am
Jaswinder no... co do robienia... to mnie bardziej przeraża opcja zrobienia przeze mnie balu karnawalowego, a jeszcze bardziej oplatka dla rodzicow... eek natomiast kablowka jest ok, i swoj material czasem moge nagrywac po kilka razy, jak sie pomyle... blaugh no i te wszystkie slawetne noce filmowe w tym roku naleza do mnie (w ramach wlasnie "edukacji medialnej" i Oratoryjnego Klubu Filmowego - wiedzieli kogo wziac na opiekuna... ja kompletnie nie ogladam filmow... tylko jestem "kształcona" medialnie, wiec to chyba dlatego...) ALEŻ JA MARUDZE... rolleyes u nas oplatek by nie przeszedl...... zaden rodzic by nie przylazl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:12 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai degenerat wiem ze fajny, bys sobie znalazl takie i nie malkontencil. Od kiedy czytam twoje wypowiedzi widze ciagle niezadowolenie objawione w nich. Czemu ty jestes taki wiecznie nieszczesliwy brak mu bzyczkochania ;] hehehehe xd xd rofl jeszcze bedzie mial okazjie do byczkowania... O.o a skad wiesz? O.o kurczi, albo seks albo pieniadze [;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:14 am
Jaswinder a mowilam juz ze dzieci na koloniach musialy pocalowac w kolano ksiedza tomka przebranego za neptuna? twisted heh skads to znam ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Jaswinder no... co do robienia... to mnie bardziej przeraża opcja zrobienia przeze mnie balu karnawalowego, a jeszcze bardziej oplatka dla rodzicow... eek natomiast kablowka jest ok, i swoj material czasem moge nagrywac po kilka razy, jak sie pomyle... blaugh no i te wszystkie slawetne noce filmowe w tym roku naleza do mnie (w ramach wlasnie "edukacji medialnej" i Oratoryjnego Klubu Filmowego - wiedzieli kogo wziac na opiekuna... ja kompletnie nie ogladam filmow... tylko jestem "kształcona" medialnie, wiec to chyba dlatego...) ALEŻ JA MARUDZE... rolleyes u nas oplatek by nie przeszedl...... zaden rodzic by nie przylazl. w zeszlym roku byly 2 mamy i 3 animatorow... no i ksiadz... w tym roku bejmus sie wysilil i wyslal zaproszenia listownie... za to na dzien matki przyszlo mnostwo mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem po reinkarnacji upsss to nie to cialo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:16 am
Jaswinder a mowilam juz ze dzieci na koloniach musialy pocalowac w kolano ksiedza tomka przebranego za neptuna? twisted to mi pod molestowanie podpada rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:16 am
Jaswinder a mowilam juz ze dzieci na koloniach musialy pocalowac w kolano ksiedza tomka przebranego za neptuna? twisted musialy.... to pachnie sprawa karna... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:17 am
Shui_Inamoto jestem po reinkarnacji upsss to nie to cialo fajne wloski O.o farbowane? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:18 am
Dobra ... musze juz znikac ... robota mnie goni ... paps xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder degenerat Jaswinder no... co do robienia... to mnie bardziej przeraża opcja zrobienia przeze mnie balu karnawalowego, a jeszcze bardziej oplatka dla rodzicow... eek natomiast kablowka jest ok, i swoj material czasem moge nagrywac po kilka razy, jak sie pomyle... blaugh no i te wszystkie slawetne noce filmowe w tym roku naleza do mnie (w ramach wlasnie "edukacji medialnej" i Oratoryjnego Klubu Filmowego - wiedzieli kogo wziac na opiekuna... ja kompletnie nie ogladam filmow... tylko jestem "kształcona" medialnie, wiec to chyba dlatego...) ALEŻ JA MARUDZE... rolleyes u nas oplatek by nie przeszedl...... zaden rodzic by nie przylazl. w zeszlym roku byly 2 mamy i 3 animatorow... no i ksiadz... w tym roku bejmus sie wysilil i wyslal zaproszenia listownie... za to na dzien matki przyszlo mnostwo mam a my juz tego nie organizujemy, poprzednim razem ridsu napracowala sie a wyszlo ze nie bylo zadnej mamusi ni tatusia . Wola siedziec pod sklepem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:19 am
Miss_Karina Shui_Inamoto jestem po reinkarnacji upsss to nie to cialo fajne wloski O.o farbowane? ;Pno na zielono nieprzeczytalem o skutkach ubocznych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|