|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:42 am
Terrorystka Frania Aidanna aaaa... no coz ja nic na to nie poradze... whee nikt nie poradzi........... jedynie jedna osoba.. sioistra leny, kt�ra ja jedmym slowem wystawiła..... mad a co ona takiego powiedziala >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:42 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai do...khem rozluzniania ;D spiętej...spiętego ciała? ;D *oddaje* zademonstruj cool brak mi takiego rodzaju wyposarzenia zeby zademonstrować- no chyba ze na tobie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:44 am
[Now Playing: Lucie Silvas - "Nothing Else Matters"]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:45 am
Ozzwald BeeWolf_san ozzy tez rozkreca biznesa. Becikowe w kilka chwil bierzemy tylko20% ja to bede spolke zakladac.... z ograniczona odpowiedzialnoscia twisted Jaswindermow teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:47 am
degenerat Ozzwald BeeWolf_san ozzy tez rozkreca biznesa. Becikowe w kilka chwil bierzemy tylko20% ja to bede spolke zakladac.... z ograniczona odpowiedzialnoscia twisted Jaswindermow teraz co mam mowic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:47 am
Witam xd
Hehs ... co jak co ale chyba nikt z was nie spedza tyle czasu z komurkana przeinstalowywanie softu co ja sweatdrop boshu niema to jak stary dobry pan format ... tylko te n sie jush cianie 3 h stare a jeszcze tyle do zrobienia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:48 am
no czym u was sie zajmujecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Ozzwald BeeWolf_san ozzy tez rozkreca biznesa. Becikowe w kilka chwil bierzemy tylko20% ja to bede spolke zakladac.... z ograniczona odpowiedzialnoscia twisted Jaswindermow teraz wole cywilna b moge sie wylaczyc z ponoszenia odpowiedzialnosci w wypadku strat blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Witam xd Hehs ... co jak co ale chyba nikt z was nie spedza tyle czasu z komurkana przeinstalowywanie softu co ja sweatdrop boshu niema to jak stary dobry pan format ... tylko te n sie jush cianie 3 h stare a jeszcze tyle do zrobienia crying ze takie pytanie z mej strony padnie: czy ty w kazdej swej wypowiedzi musisz zawrzec element narzekania? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:51 am
Ozzwald degenerat Ozzwald BeeWolf_san ozzy tez rozkreca biznesa. Becikowe w kilka chwil bierzemy tylko20% ja to bede spolke zakladac.... z ograniczona odpowiedzialnoscia twisted Jaswindermow teraz wole cywilna b moge sie wylaczyc z ponoszenia odpowiedzialnosci w wypadku strat blaugh ot dobre.. moge do interesu sie wkrecic? mrgreen mntuje zdrowe bachorki mrgreen bez wad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:51 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna aaaa... no coz ja nic na to nie poradze... whee nikt nie poradzi........... jedynie jedna osoba.. sioistra leny, kt�ra ja jedmym slowem wystawiła..... mad a co ona takiego powiedziala >.< najpierw jej to zaproponowała a pozniej ja wykiwala i wrednie obgadywała :/ i w koncu do dizsiejszego dnia lena o niczym nie wiedziała fajna sioistra, nie? :/ "co sie tam bede anka przejmowac" jakos takos m�wiła ;/ przez to rozkjarzenie kupilam przez przypadek konorable door za 960g XP fajna siostra... nie powiem confused dobrze ze ja mam fajnisiego brata 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:52 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai do...khem rozluzniania ;D spiętej...spiętego ciała? ;D *oddaje* zademonstruj cool brak mi takiego rodzaju wyposarzenia zeby zademonstrować- no chyba ze na tobie ;D hmmm... ja jestem ono nie sadze bys cokolwiek na mnie pokoazac zdołał ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:53 am
degenerat ot dobre.. moge do interesu sie wkrecic? mrgreen mntuje zdrowe bachorki mrgreen bez wad a umiesz pisac w C++, C, C#, Javie albo znasz dobrze SQL ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:53 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai do...khem rozluzniania ;D spiętej...spiętego ciała? ;D *oddaje* zademonstruj cool brak mi takiego rodzaju wyposarzenia zeby zademonstrować- no chyba ze na tobie ;D hmmm... ja jestem ono nie sadze bys cokolwiek na mnie pokoazac zdołał ;Pnie masz narzadow plciowych? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|