|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:08 am
hej! nie moja wina, tak? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:09 am
No i teraz wszyscy z tym Glitterem i czymś tam jeszcze... xd xp .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:09 am
Jaswinder hej! nie moja wina, tak? twisted twoja ale mozesz odpokutowac mowiac jakie masz majtki redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:12 am
degenerat Jaswinder hej! nie moja wina, tak? twisted twoja ale mozesz odpokutowac mowiac jakie masz majtki redface biale z czerwona koronka i serduszkiem z przodu mrgreen a latem bylam na misji twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:13 am
Jaswinder a latem bylam na misji twisted wole rekolekcje z bezdomnymi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:13 am
degenerat morda w kubel tez jestem animatorem morde kto ma ten ma ... troche szacunku bys okazał 'dzentelmenie' ... nic złego o animatorach jak bys nie zauwazył nie napisałam ,bo sama jestem zmuszona uczeszczac na takie spotkania ... więc łaskawie chamuj sie ze słownictwem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:16 am
degenerat Jaswinder a latem bylam na misji twisted wole rekolekcje z bezdomnymi a co u was robi animator?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao degenerat morda w kubel tez jestem animatorem morde kto ma ten ma ... troche szacunku bys okazał 'dzentelmenie' ... nic złego o animatorach jak bys nie zauwazył nie napisałam ,bo sama jestem zmuszona uczeszczac na takie spotkania ... więc łaskawie chamuj sie ze słownictwem.przecie zartuje sobie... ale faktycznie przepraszam zadaleko sie posunolem i nie powinienem tak mowic *cmoka w lapke* wybacz mi o pani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder dokladniej w gimnazjum, 1 i 2 klasy, a co? ja mam swoja firme mimo mojego wieku... trza sie umiec wkrecic w zycie... no nic tak tylko pytam ,bo napisałas " ja to co, nawiedzona jestem, bo ucze religii?" i troche mnie zaciekawił ten tekst XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|