|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:59 am
czy to nie będzie troche za duze do siga ? rolleyes zmniejszyła bym ,ale sie potem grafika brzydko zlewa i jakoś takos ni fajnie wygląda ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu ide zrobic tapete dla ksiedza mrgreen ksiedza podrywac ci sie zachcialo? oz ty grzesznico twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kurna nie moge na torrentach znalesc gry Blood Magic. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Jaswinder ~~lena-undesaid~~ Jaswinder wroocilam... ej a tam nie powinno byc rodzyn's mother? Ridsu... nie klecha tylko ksiadz... kaplan... duchowny... 3nodding no ale tam nie wchodzi ' wchodzi, inna czcionka mrgreen jak moglas! teraz sa w modzie glitery a ni graffiti gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:02 am
Jaswinder Aidanna Jaswinder ~~lena-undesaid~~ Jaswinder wroocilam... ej a tam nie powinno byc rodzyn's mother? Ridsu... nie klecha tylko ksiadz... kaplan... duchowny... 3nodding no ale tam nie wchodzi ' wchodzi, inna czcionka mrgreen jak moglas! teraz sa w modzie glitery a ni graffiti gonk  co tam jest napisane?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:04 am
Aidanna Jaswinder Aidanna Jaswinder ~~lena-undesaid~~ Jaswinder wroocilam... ej a tam nie powinno byc rodzyn's mother? Ridsu... nie klecha tylko ksiadz... kaplan... duchowny... 3nodding no ale tam nie wchodzi ' wchodzi, inna czcionka mrgreen jak moglas! teraz sa w modzie glitery a ni graffiti gonk  co tam jest napisane? SORRY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:04 am
Jaswinder a ja to co, nawiedzona jestem, bo ucze religii? blaugh eeeeeeeeeeee tak? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 7:06 am
degenerat Jaswinder a ja to co, nawiedzona jestem, bo ucze religii? blaugh eeeeeeeeeeee tak? mrgreen mhm 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|