|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:45 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu a zrobiłem wielka rzecz. posprzatałem lazienke. ożby... za kare ci kazali? czy tak sam z siebie? rolleyes u mnie klecha chodzi dzis;( nie sam z siebie, chciałem cos zrobic. do mnie czarni nie przychodza, boja sie. co mu zrobiles ze nie chce przyjsc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:45 am
YumiTao Oi żaby i ropuchy ninja
#The Tempations - Papa Was A Rolling Stone pirate hej babicho ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:47 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu a zrobiłem wielka rzecz. posprzatałem lazienke. ożby... za kare ci kazali? czy tak sam z siebie? rolleyes u mnie klecha chodzi dzis;( nie sam z siebie, chciałem cos zrobic. do mnie czarni nie przychodza, boja sie. co mu zrobiles ze nie chce przyjsc? jego jaja to jego sprawa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu wiesz co? paskuda z ciebie jest. tak dzis jest ksiadz eeetamm.... poprostu nie lubie jej i juz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 to ja spadam........... w kinu idu.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:50 am
~~lena-undesaid~~ Jaswinder wroocilam... ej a tam nie powinno byc rodzyn's mother? Ridsu... nie klecha tylko ksiadz... kaplan... duchowny... 3nodding no ale tam nie wchodzi ' wchodzi, inna czcionka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Ridsu wiesz co? paskuda z ciebie jest. tak dzis jest ksiadz eeetamm.... poprostu nie lubie jej i juz to musisz polubic przez 2 dni bo za 2 dni cie odwiedzi, wczoraj ja zaprosiles na sylwka - przyjdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:52 am
Ridsu degenerat Ridsu wiesz co? paskuda z ciebie jest. tak dzis jest ksiadz eeetamm.... poprostu nie lubie jej i juz to musisz polubic przez 2 dni bo za 2 dni cie odwiedzi, wczoraj ja zaprosiles na sylwka - przyjdzie chyba nie wziela tego na powaznie? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:53 am
Jaswinder ~~lena-undesaid~~ Jaswinder wroocilam... ej a tam nie powinno byc rodzyn's mother? Ridsu... nie klecha tylko ksiadz... kaplan... duchowny... 3nodding no ale tam nie wchodzi ' wchodzi, inna czcionka mrgreen jak moglas! teraz sa w modzie glitery a ni graffiti gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:56 am
degenerat Ridsu degenerat Ridsu wiesz co? paskuda z ciebie jest. tak dzis jest ksiadz eeetamm.... poprostu nie lubie jej i juz to musisz polubic przez 2 dni bo za 2 dni cie odwiedzi, wczoraj ja zaprosiles na sylwka - przyjdzie chyba nie wziela tego na powaznie? stare owszem nawet bardzo. ide zrobic tapete dla ksiedza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|