|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:27 am
~~lena-undesaid~~ no juz wiesz czemu... NIECH MNIE KTOS KURDE POWRIE DO TYCH KATOWIC, NO! _ _" a miało być tak pięknie... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
WItam szanowne towazystwo mrgreen
jak milo sylwester juz za dwa dni, caly dzien ulozony teraz tylko jakies tabletki sobie skombinowac i miejsce na dojscie do siebie po dniu pelnym wrazen (nie wspominajac o nocy mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Zrobiłem cos porzytecznego i jestem z siebie dumny jak holera. pirate cholera... przez ch sie pisze a nie samo h xd ale ty wulfgarna jestes wiesz co. co nie... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:29 am
Ridsu @ degs burak cos od ciebie chce czego znowu? boze jak to dziewcze mnie wkuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:29 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Zrobiłem cos porzytecznego i jestem z siebie dumny jak holera. pirate cholera... przez ch sie pisze a nie samo h xd ale ty wulfgarna jestes wiesz co. co nie... pirate nie co nie tylko co tak a nie nie co nie. Ridsu a zrobiłem wielka rzecz. posprzatałem lazienke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:30 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Zrobiłem cos porzytecznego i jestem z siebie dumny jak holera. pirate cholera... przez ch sie pisze a nie samo h xd ale ty wulfgarna jestes wiesz co. co nie... pirate nie co nie tylko co tak a nie nie co nie. Ridsu a zrobiłem wielka rzecz. posprzatałem lazienke. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:30 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ no juz wiesz czemu... NIECH MNIE KTOS KURDE POWRIE DO TYCH KATOWIC, NO! _ _" a miało być tak pięknie... sad *przyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:31 am
BeeWolf_san Ridsu a zrobiłem wielka rzecz. posprzatałem lazienke. Normalnie Brawa dla Bee rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:33 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Zrobiłem cos porzytecznego i jestem z siebie dumny jak holera. pirate cholera... przez ch sie pisze a nie samo h xd ale ty wulfgarna jestes wiesz co. co nie... pirate nie co nie tylko co tak a nie nie co nie. Ridsu a zrobiłem wielka rzecz. posprzatałem lazienke. to wpadnij jeszcze moj pokuj posprzatac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:33 am
BeeWolf_san Ridsu a zrobiłem wielka rzecz. posprzatałem lazienke. ożby... za kare ci kazali? czy tak sam z siebie? rolleyes u mnie klecha chodzi dzis;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:34 am
degenerat Ridsu @ degs burak cos od ciebie chce czego znowu? boze jak to dziewcze mnie wkuuu... eek czemu? przecie fajna dziewka z niej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:37 am
Ridsu degenerat Ridsu @ degs burak cos od ciebie chce czego znowu? boze jak to dziewcze mnie wkuuu... eek czemu? przecie fajna dziewka z niej. nie wiem moze kieruje sie estetyka, ale jak ona wchodzi mi do mieszkania mam ochote powiedziec , zamknij buzie bo panele mi rysujesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:37 am
Ridsu u mnie klecha chodzi dzis;( dzis?!!!!!!!!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:39 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu a zrobiłem wielka rzecz. posprzatałem lazienke. ożby... za kare ci kazali? czy tak sam z siebie? rolleyes u mnie klecha chodzi dzis;( nie sam z siebie, chciałem cos zrobic. do mnie czarni nie przychodza, boja sie. Ozzy: znasz odpowiedz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|