|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:11 am
Ozzwald Ridsu Ozzwald zanim sesja trza cwiczenia zaliczyc... i projekty oddac to u was jeszcze nie pozaliczane? u nas juz po sprawie , jeszcze tylko 1 cwiczenia i gitara do 26 stycznia... i potem sesja a ja od 28zaczynam ..... a tatarkiewicz lezy cale 3 tomy nie ruszone mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:12 am
Jaswinder nie... ja lubie byc oryginalna i ciesze sie, ze nikt nie lubi tego co ja lubie... nie wiem czy to oryginalność słuchać tego co 1/4 medialnego świata x___x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:13 am
Aidanna Ozzwald Aidanna i zwal to na mnie jeszcze xd no a kto powiedzial ze nie powinienem klekac... ja sie zawstydzilem i nie wiedzialem co robic redface oj tam... ja tak tylko sobie gadam... *czochra irokeza* wink to ja sie powoli na nowo bede zbierac w sobie redface twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:14 am
Terrorystka Frania Jaswinder nie... ja lubie byc oryginalna i ciesze sie, ze nikt nie lubi tego co ja lubie... nie wiem czy to oryginalność słuchać tego co 1/4 medialnego świata x___x 2/3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:14 am
nie.. to co tam pisze to jest bot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:15 am
ciut mi we lbie szumi ale zyje stoje mam sie na rowni a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:15 am
nie odzywam sie bo dosc dlugo mi schodzi na rysowaniu to chociaz tak sie udziele XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:16 am
no juz wiesz czemu... NIECH MNIE KTOS KURDE POWRIE DO TYCH KATOWIC, NO! _ _" a miało być tak pięknie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder nie... ja lubie byc oryginalna i ciesze sie, ze nikt nie lubi tego co ja lubie... nie wiem czy to oryginalność słuchać tego co 1/4 medialnego świata x___x 2/3 napewno nie aż tak dużo XP
nvm... podłamałam sie.................. lenuś crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:17 am
Terrorystka Frania Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder nie... ja lubie byc oryginalna i ciesze sie, ze nikt nie lubi tego co ja lubie... nie wiem czy to oryginalność słuchać tego co 1/4 medialnego świata x___x 2/3 napewno nie aż tak dużo XP
nvm... podłamałam sie.................. lenuś crying ale na gildii nikt tego nie slucha wiec poczulam sie oryginalnie i ja zaczelam sluchac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:17 am
Terrorystka Frania Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder nie... ja lubie byc oryginalna i ciesze sie, ze nikt nie lubi tego co ja lubie... nie wiem czy to oryginalność słuchać tego co 1/4 medialnego świata x___x 2/3 napewno nie aż tak dużo XP
nvm... podłamałam sie.................. lenuś crying crying kusza nooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:18 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna i zwal to na mnie jeszcze xd no a kto powiedzial ze nie powinienem klekac... ja sie zawstydzilem i nie wiedzialem co robic redface oj tam... ja tak tylko sobie gadam... *czochra irokeza* wink to ja sie powoli na nowo bede zbierac w sobie redface twisted to sie skup w sobie ninja pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|