|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:59 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a teraz rachuneczek przynies xd juz juz.. biggrin idzie do Frani a wiec tak: *podaje dyskretnie rachunek* stolik dla vipow 5000g chlebek 1000g napiwek 500g razem 6500g sie nalezy o__O ozziu znasz mnie nie od dziś (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:01 am
Ridsu Ozzwald Ridsu a co ty dzis taki ukwiecony? bo ja pan wiosna jestem... tyle ze mi sie pory roku pomylily oi biedaczku juz wiosny ci sie chce? a tu jeszcze sesja zimowa czeka mrgreen zanim sesja trza cwiczenia zaliczyc... i projekty oddac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ozzwald Aidanna Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a teraz rachuneczek przynies xd juz juz.. biggrin idzie do Frani a wiec tak: *podaje dyskretnie rachunek* stolik dla vipow 5000g chlebek 1000g napiwek 500g razem 6500g sie nalezy o__O ozziu znasz mnie nie od dziś (: no znam,dlatego dalem zniszke na napiwek... 75%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald zanim sesja trza cwiczenia zaliczyc... i projekty oddac to u was jeszcze nie pozaliczane? u nas juz po sprawie , jeszcze tylko 1 cwiczenia i gitara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:03 am
Jaswinder Ridsu a co ty dzis taki ukwiecony? oswiadczal sie blaugh tak nawiasem to jeszcze sie nie oswiadczylem... bo zostalem pouczony i sie speszylem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:04 am
Ozzwald no znam,dlatego dalem zniszke na napiwek... 75% bosko o__O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:05 am
Ridsu Ozzwald zanim sesja trza cwiczenia zaliczyc... i projekty oddac to u was jeszcze nie pozaliczane? u nas juz po sprawie , jeszcze tylko 1 cwiczenia i gitara do 26 stycznia... i potem sesja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Jaswinder Ridsu a co ty dzis taki ukwiecony? oswiadczal sie blaugh tak nawiasem to jeszcze sie nie oswiadczylem... bo zostalem pouczony i sie speszylem blaugh i zwal to na mnie jeszcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:08 am
Aidanna i zwal to na mnie jeszcze xd no a kto powiedzial ze nie powinienem klekac... ja sie zawstydzilem i nie wiedzialem co robic redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 6:11 am
Ozzwald Aidanna i zwal to na mnie jeszcze xd no a kto powiedzial ze nie powinienem klekac... ja sie zawstydzilem i nie wiedzialem co robic redface oj tam... ja tak tylko sobie gadam... *czochra irokeza* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|