|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a teraz rachuneczek przynies xd ten rodzyn mnie intryguje... na mojego kumpla mowia rodzyn i w sumie nie wiem dlaczego... to brzmi tak ordynarnie... ja już nie wspomne na co w mojej klasie mowia rodzyny... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a co ty dzis taki ukwiecony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:54 am
It's coming on... It's coming on... It's coming on...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:54 am
Ridsu a co ty dzis taki ukwiecony? oswiadczal sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:55 am
Aidanna Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a teraz rachuneczek przynies xd juz juz.. biggrin idzie do Frani a wiec tak: *podaje dyskretnie rachunek* stolik dla vipow 5000g chlebek 1000g napiwek 500g razem 6500g sie nalezy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Aidanna Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a teraz rachuneczek przynies xd ten rodzyn mnie intryguje... na mojego kumpla mowia rodzyn i w sumie nie wiem dlaczego... to brzmi tak ordynarnie... ja już nie wspomne na co w mojej klasie mowia rodzyny... sweatdrop ta ksywke to mi Opcy wymyslil... tez nie wiem dlaczego... ale juz tak zostalo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki It's coming on... It's coming on... It's coming on... motylek!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:56 am
Ridsu a co ty dzis taki ukwiecony? bo ja pan wiosna jestem... tyle ze mi sie pory roku pomylily
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ridsu a co ty dzis taki ukwiecony? oswiadczal sie :big rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mission impossible rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki It's coming on... It's coming on... It's coming on... It's Dare....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki It's coming on... It's coming on... It's coming on... heart kocham teledysk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:57 am
Aidanna Jaswinder Aidanna Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a teraz rachuneczek przynies xd ten rodzyn mnie intryguje... na mojego kumpla mowia rodzyn i w sumie nie wiem dlaczego... to brzmi tak ordynarnie... ja juĹź nie wspomne na co w mojej klasie mowia rodzyny... sweatdrop ta ksywke to mi Opcy wymyslil... tez nie wiem dlaczego... ale juz tak zostalo xd to byl zamach terrorystyczny w twoja strone... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:58 am
Ozzwald Ridsu a co ty dzis taki ukwiecony? bo ja pan wiosna jestem... tyle ze mi sie pory roku pomylily ach ty wiosenko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:59 am
Ozzwald Ridsu a co ty dzis taki ukwiecony? bo ja pan wiosna jestem... tyle ze mi sie pory roku pomylily oi biedaczku juz wiosny ci sie chce? a tu jeszcze sesja zimowa czeka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|