|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:47 am
Jaswinder Jaswinder Ozzwald Jaswinder yyy... co ma karas? blaugh kiedys chcialem Ci pokazac ty nie chcialas, a teraz jestem juz zajety.. wiec sie pytaj Bee mrgreen Bee? co ma karas...? mrgreen zaraz zaraz... to co w takim razie mają rybki? eek JUŻ ZGADŁAM mwhahahahaha ależ jestem bystra i mam refleksa.. twisted w takim razie co maja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:47 am
Terrorystka Frania #Strachy na Lachy - Krew z szafy TH - Durch den Monsun twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:48 am
Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania Ozz: jestem bardzo dobrze wychowana *podnosi sie i siada w kulturalny spos�b przy stole, czekając aż ktoś da jej coś do zjedzenia* *przynosi karte dan i rozklada mase widelcow, widelczykow, lyzek, lyzeczek i nozy* prosze sobie cos wybrac madam... mrgreen hmmm ... *przeglada karte dań* poproszę hmm.... *sepleni po francusku* oraz zamówiłąbym... *sepleni po włoskopodbnemuczemuś* A do tego słodkie wino hiszpańskie mrgreen
juz sie skonczylo moze cos innego sobie wybierze pani W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:48 am
Jaswinder Terrorystka Frania #Strachy na Lachy - Krew z szafy TH - Durch den Monsun twisted gonk tylko nie to! oni sa tagiczni... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:49 am
Aidanna Jaswinder Terrorystka Frania #Strachy na Lachy - Krew z szafy TH - Durch den Monsun twisted gonk tylko nie to! oni sa tagiczni... talk2hand co ty masz tam w sigu napisane? xd a... RODZYN blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:50 am
Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:51 am
Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a macie pajde ze smalcem, barman?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Aidanna Jaswinder Terrorystka Frania #Strachy na Lachy - Krew z szafy TH - Durch den Monsun twisted gonk tylko nie to! oni sa tagiczni... talk2hand co ty masz tam w sigu napisane? xd Rodzyn xd Czesc Ridsu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Terrorystka Frania #Strachy na Lachy - Krew z szafy TH - Durch den Monsun twisted nie nudzi ci sie to? rolleyes
#Strachy na Lachy - Ballada o Tolku Bananie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:52 am
Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a teraz rachuneczek przynies xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Jaswinder Terrorystka Frania #Strachy na Lachy - Krew z szafy TH - Durch den Monsun twisted nie nudzi ci sie to? rolleyes
niii... slucham tego caly dzien xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Ozzwald Terrorystka Frania W takim razie poprosze chlebek czosnkowy, bez wina. *idzie do kuchni realizuje zamowinie i wraca, stawia przed nia talezyk* zycze smacznego a macie pajde ze smalcem, barman? mamy kostke smalecu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|