|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:37 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja brak tematow... laczacych nas wsystkich... blaugh to wszyscy spiewamy! Kumbaja !!! xd Kumbaja maj low, kumbaja. Kumbaja maj low, kumbaja... tylko ogniska brakuje xd i bedziemy wtedy jak harcerze! bedziemy drzewka sadzic... rofl wszystkie rybki maja ... ciurallala ciurallala lala , a karasie po ... ciurallala ciurallala lala blaugh yyy... co ma karas? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder yyy... co ma karas? blaugh kiedys chcialem Ci pokazac ty nie chcialas, a teraz jestem juz zajety.. wiec sie pytaj Bee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna co!? nie w zyciu! z toba! masz kanape i spij sobie tutaj... talk2hand no tak... widzisz tu jeszcze jakies ono opr�cz mnie? mrgreen ale aidanno czemu nie..!? gonk moja serce sie zakrwai na smierc i to będzie TWOJA WINA! scream
Ozz: jestem bardzo dobrze wychowana *podnosi sie i siada w kulturalny spos�b przy stole, czekając aż ktoś da jej coś do zjedzenia* bo ja taki cham i prostak jestem i lamie wszystkim serca... spojrz na Bee... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:40 am
łoh rzeczywiscie długo tu zabawiłas........................ rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:41 am
Ozzwald Jaswinder yyy... co ma karas? blaugh kiedys chcialem Ci pokazac ty nie chcialas, a teraz jestem juz zajety.. wiec sie pytaj Bee mrgreen Bee? co ma karas...? mrgreen zaraz zaraz... to co w takim razie mają rybki? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna co!? nie w zyciu! z toba! masz kanape i spij sobie tutaj... talk2hand no tak... widzisz tu jeszcze jakies ono opr�cz mnie? mrgreen ale aidanno czemu nie..!? gonk moja serce sie zakrwai na smierc i to będzie TWOJA WINA! scream
Ozz: jestem bardzo dobrze wychowana *podnosi sie i siada w kulturalny spos�b przy stole, czekając aż ktoś da jej coś do zjedzenia* bo ja taki cham i prostak jestem i lamie wszystkim serca... spojrz na Bee... xd *patrzy na Bee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:42 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder yyy... co ma karas? blaugh kiedys chcialem Ci pokazac ty nie chcialas, a teraz jestem juz zajety.. wiec sie pytaj Bee mrgreen Bee? co ma karas...? mrgreen zaraz zaraz... to co w takim razie mają rybki? eek JUŻ ZGADŁAM mwhahahahaha ależ jestem bystra i mam refleksa.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:42 am
Danthes, skarbie, po co ci te kffiatki? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:43 am
Ozzwald Terrorystka Frania Ozz: jestem bardzo dobrze wychowana *podnosi sie i siada w kulturalny spos�b przy stole, czekając aż ktoś da jej coś do zjedzenia* *przynosi karte dan i rozklada mase widelcow, widelczykow, lyzek, lyzeczek i nozy* prosze sobie cos wybrac madam... mrgreen hmmm ... *przeglada karte dań* poproszę hmm.... *sepleni po francusku* oraz zamówiłąbym... *sepleni po włoskopodbnemuczemuś* A do tego słodkie wino hiszpańskie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:46 am
#Strachy na Lachy - Krew z szafy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:47 am
Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania Ozz: jestem bardzo dobrze wychowana *podnosi sie i siada w kulturalny spos�b przy stole, czekając aż ktoś da jej coś do zjedzenia* *przynosi karte dan i rozklada mase widelcow, widelczykow, lyzek, lyzeczek i nozy* prosze sobie cos wybrac madam... mrgreen hmmm ... *przeglada karte dań* poproszę hmm.... *sepleni po francusku* oraz zamówiłąbym... *sepleni po włoskopodbnemuczemuś* A do tego słodkie wino hiszpańskie mrgreen
juz sie skonczylo moze cos innego sobie wybierze pani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|