|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:25 am
Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja ni wiem *bach na nia* spać mi sie chce *___* zZzZzzZzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:26 am
Ozzwald Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja brak tematow... laczacych nas wsystkich... blaugh to wszyscy spiewamy! Kumbaja !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:28 am
Aidanna Ozzwald Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja brak tematow... laczacych nas wsystkich... blaugh to wszyscy spiewamy! Kumbaja !!! xd Kumbaja maj low, kumbaja. Kumbaja maj low, kumbaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:28 am
Terrorystka Frania Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja ni wiem *bach na nia* spać mi sie chce *___* zZzZzzZzzFrania mnie gwalci! *spycha ja z siebie i ciagnie za noge na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:30 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja brak tematow... laczacych nas wsystkich... blaugh to wszyscy spiewamy! Kumbaja !!! xd Kumbaja maj low, kumbaja. Kumbaja maj low, kumbaja... tylko ogniska brakuje xd i bedziemy wtedy jak harcerze! bedziemy drzewka sadzic... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja ni wiem *bach na nia* spać mi sie chce *___* zZzZzzZzzFrania mnie gwalci! *spycha ja z siebie i ciagnie za noge na kanape* cora ci sie poprostu poglada bo spiaca jest... nie dbasz o nia... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja ni wiem *bach na nia* spać mi sie chce *___* zZzZzzZzzFrania mnie gwalci! *spycha ja z siebie i ciagnie za noge na kanape* eme.... o_O !?
łuhuhu ty byś chciała zebym ja cie pogwałciła twisted
*bezwładnia daje sie ciagnac na kanape* msfff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:32 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja brak tematow... laczacych nas wsystkich... blaugh to wszyscy spiewamy! Kumbaja !!! xd Kumbaja maj low, kumbaja. Kumbaja maj low, kumbaja... tylko ogniska brakuje xd i bedziemy wtedy jak harcerze! bedziemy drzewka sadzic... rofl wszystkie rybki maja ... ciurallala ciurallala lala , a karasie po ... ciurallala ciurallala lala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:33 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja ni wiem *bach na nia* spać mi sie chce *___* zZzZzzZzzFrania mnie gwalci! *spycha ja z siebie i ciagnie za noge na kanape* eme.... o_O !?
łuhuhu ty byś chciała zebym ja cie pogwałciła twisted
*bezwładnia daje sie ciagnac na kanape* msfff co!? nie w zyciu! z toba! masz kanape i spij sobie tutaj... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja brak tematow... laczacych nas wsystkich... blaugh to wszyscy spiewamy! Kumbaja !!! xd Kumbaja maj low, kumbaja. Kumbaja maj low, kumbaja... foo: Guano Apes feat Michael Mitter[kumba yo] [3:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald wszystkie rybki maja ... ciurallala ciurallala lala , a karasie po ... ciurallala ciurallala lala blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:34 am
BeeWolf_san foo: Guano Apes feat Michael Mitter[kumba yo] [3:43] mraaa znam to heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:35 am
Terrorystka Frania Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja ni wiem *bach na nia* spać mi sie chce *___* zZzZzzZzzFrania mnie gwalci! *spycha ja z siebie i ciagnie za noge na kanape* cora ci sie poprostu poglada bo spiaca jest... nie dbasz o nia... wink nie jestem jej c�ra D: w zyciu takiej matki bym miec nie chciała blaugh kto matka... No Ozz... zla matka jestes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|