|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:05 am
Ozzwald Aidanna 1. bo ludzie czesto jak chca sie oswiadczyc klekaja 2. bo ja tak mowie 3nodding 3. co ludzie powiedza *patrzy sie po ludziach* chyba nic... bo jeszcze embargo na nich naloze i bedzie po zawodach.... blaugh edit: punkt drugi to jakas podstawa przeciwko mojemu zachowaniu ależ... jakiemu tam zachowaniu... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:06 am
Jaswinder kto to widzial nosic balwany na glowie... xd JA! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:06 am
Aidanna Jaswinder kto to widzial nosic balwany na glowie... xd JA! domokun ja na głowie mam włosy ale ja to jestem inny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:08 am
Danthes Aidanna Jaswinder kto to widzial nosic balwany na glowie... xd JA! domokun ja na głowie mam włosy ale ja to jestem inny... a ja peruke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:08 am
Danthes Aidanna Jaswinder kto to widzial nosic balwany na glowie... xd JA! domokun ja na głowie mam włosy ale ja to jestem inny... a ja mam wlosy(szok co nie), czapke, Baumana i rogi rolleyes i co w zwiazku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:11 am
a jak to jest z tymi włosami?? to jest jako peruka czy tak na stałe?? można to ściągnąc jak sie bedzie chciało??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:12 am
Jaswinder Aidanna Danthes Aidanna Jaswinder kto to widzial nosic balwany na glowie... xd JA! domokun ja na gĹ�owie mam wĹ�osy ale ja to jestem inny... a ja mam wlosy(szok co nie), czapke, Baumana i rogi rolleyes i co w zwiazku? w związku z kim? twisted Frania to samo chcialam powiedziec xd z Baumanem... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:14 am
Kimagure-chan a jak to jest z tymi włosami?? to jest jako peruka czy tak na stałe?? można to ściągnąc jak sie bedzie chciało?? można nałożyc sciagnac podetrzec tyłek - do wyboru do koloru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:15 am
*podchodzi do wiezy i wlacza* Korn - twisted transistor heart _ heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:15 am
Jaswinder Ozzwald Aidanna 1. bo ludzie czesto jak chca sie oswiadczyc klekaja 2. bo ja tak mowie 3nodding 3. co ludzie powiedza *patrzy sie po ludziach* chyba nic... bo jeszcze embargo na nich naloze i bedzie po zawodach.... blaugh edit: punkt drugi to jakas podstawa przeciwko mojemu zachowaniu ależ... jakiemu tam zachowaniu... rolleyes jakiemu.. ponoc nagannego... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:22 am
BUM!!
co tak cicho sie zrobilo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:24 am
Aidanna BUM!!co tak cicho sie zrobilo ninja brak tematow... laczacych nas wsystkich... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|