|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:53 am
Aidanna Terrorystka Frania Negai-chan Hej nowoprzybyłym biggrin . hej negai
*drepcze do kuchni* ninja JEŚĆ! domokun *strzela w nia gumka recepturka* xd ouć! neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:54 am
Terrorystka Frania Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna wszem i wobec oswiadczam ze jest zimno! a tak wogole to witam 3nodding *przytul* heart exclaim *wklada mu zimne rece pod koszulke* ninja cieplutko... 4laugh a tak ukleknoles z tymi kwiatami jakbys chcial sie oswiadczyc rofl a tak poprostu z kwiatkami nie mozna kleknac heart nie ninja *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes wydziedzicz mnie Franiu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:55 am
Terrorystka Frania Ozzwald a ja jestem wodorostem... rofl pewnie jestes znajomym Stefana............. ninja (Bali mrgreen XD ) czesc siostro-blizniaczko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:55 am
Terrorystka Frania *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes sexowny żelek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:56 am
3 powody dlaczego nie 1. bo ludzie czesto jak chca sie oswiadczyc klekaja 2. bo ja tak mowie 3nodding 3. co ludzie powiedza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:57 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Negai-chan Hej nowoprzybyłym biggrin . hej negai
*drepcze do kuchni* ninja JEŚĆ! domokun *strzela w nia gumka recepturka* xd ouć! neutral mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:57 am
Danthes Terrorystka Frania *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes sexowny żelek żelek? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:59 am
Aidanna 1. bo ludzie czesto jak chca sie oswiadczyc klekaja 2. bo ja tak mowie 3nodding 3. co ludzie powiedza *patrzy sie po ludziach* chyba nic... bo jeszcze embargo na nich naloze i bedzie po zawodach.... blaugh edit: punkt drugi to jakas podstawa przeciwko mojemu zachowaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:59 am
Jaswinder Danthes Terrorystka Frania *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes sexowny żelek żelek? eek Jas wolalabym w innym kolorze ale przynajmniej wiadomo ze mam włosy i tak łysowato nie wygladam lol
no własnie.. żelek? o__O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:00 am
Jaswinder Danthes Terrorystka Frania *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes sexowny żelek żelek? eek na głowie to białe coś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:01 am
Danthes Jaswinder Danthes Terrorystka Frania *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes sexowny żelek żelek? eek na głowie to białe coś bałwanek? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:02 am
Danthes Jaswinder Danthes Terrorystka Frania *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes sexowny żelek żelek? eek na głowie to białe coś to jest pianka! marshmallow xd a nie jakas zelka talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:04 am
Jaswinder Danthes Jaswinder Danthes Terrorystka Frania *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes sexowny żelek żelek? eek na głowie to białe coś bałwanek? xd żelek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 5:04 am
Ozzwald Aidanna 1. bo ludzie czesto jak chca sie oswiadczyc klekaja 2. bo ja tak mowie 3nodding 3. co ludzie powiedza *patrzy sie po ludziach* chyba nic... bo jeszcze embargo na nich naloze i bedzie po zawodach.... blaugh edit: punkt drugi to jakas podstawa przeciwko mojemu zachowaniu nie... nie mialam pomyslu a tzreba bylo cos napisac ninja *prztulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|