|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:45 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Jaswinder Terrorystka Frania o___O skad macie takie włosy!? z Durem Depot (100g) sa jakies nowe rzeczy...? tak
100g u Liama
100g u Moiry juz zdarzylam zobaczyc xp moglabys podziekoawac przynajmniej, taka zyczliwam i pokazuje a ty fochy odstrzelasz pf! ;/ baby -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:46 am
Hej nowoprzybyłym biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:46 am
Jaswinder Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania o___O skad macie takie włosy!? z kontenera nie prawda blaugh mi nie wierzysz wink a komu ty sie oswiadczasz na kolanach z tymi kwiatami Ozziu? xd tym razem nie tobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:48 am
Aidanna Ozzwald Aidanna wszem i wobec oswiadczam ze jest zimno! a tak wogole to witam 3nodding *przytul* heart exclaim *wklada mu zimne rece pod koszulke* ninja cieplutko... 4laugh a tak ukleknoles z tymi kwiatami jakbys chcial sie oswiadczyc rofl a tak poprostu z kwiatkami nie mozna kleknac heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:48 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Jaswinder Terrorystka Frania o___O skad macie takie włosy!? z Durem Depot (100g) sa jakies nowe rzeczy...? tak
100g u Liama
100g u Moiry juz zdarzylam zobaczyc xp moglabys podziekoawac przynajmniej, taka zyczliwam i pokazuje a ty fochy odstrzelasz pf! ;/ baby -.- bo ja fochujaca sie jestem i dobrze mi z tym rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:49 am
Aidanna Terrorystka Frania Baliaur crying *bali kcie w gory* *siada w fotelu przytula sie do koca isie kiwa jak dziecko wojny* oo kolejna kt�ra sie lubi kiwać *kiwa sie razem z nia* ninja dzieci specjalnej troski xd *wyciaga swoja zaufana kamere* ninja nie jestem dzieckiem specjalnej troski tylko D Z I W A D Ł E M zapmaietaj to młoda damo! po prostu lubię sie kiwać... jak zasypiam potrzebuje kiwania by usnąć.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna wszem i wobec oswiadczam ze jest zimno! a tak wogole to witam 3nodding *przytul* heart exclaim *wklada mu zimne rece pod koszulke* ninja cieplutko... 4laugh a tak ukleknoles z tymi kwiatami jakbys chcial sie oswiadczyc rofl a tak poprostu z kwiatkami nie mozna kleknac heart nie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Negai-chan Hej nowoprzybyłym biggrin . hej negai
*drepcze do kuchni* ninja JEŚĆ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:50 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Baliaur crying *bali kcie w gory* *siada w fotelu przytula sie do koca isie kiwa jak dziecko wojny* oo kolejna kt�ra sie lubi kiwać *kiwa sie razem z nia* ninja dzieci specjalnej troski xd *wyciaga swoja zaufana kamere* ninja nie jestem dzieckiem specjalnej troski tylko D Z I W A D Ł E M zapmaietaj to młoda damo! po prostu lubię sie kiwać... jak zasypiam potrzebuje kiwania by usnąć............. a ja jestem wodorostem... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:50 am
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania o___O skad macie takie włosy!? z kontenera nie prawda blaugh mi nie wierzysz wink a komu ty sie oswiadczasz na kolanach z tymi kwiatami Ozziu? xd tym razem nie tobie szkoda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:51 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Baliaur crying *bali kcie w gory* *siada w fotelu przytula sie do koca isie kiwa jak dziecko wojny* oo kolejna kt�ra sie lubi kiwać *kiwa sie razem z nia* ninja dzieci specjalnej troski xd *wyciaga swoja zaufana kamere* ninja nie jestem dzieckiem specjalnej troski tylko D Z I W A D Ł E M zapmaietaj to młoda damo! po prostu lubię sie kiwać... jak zasypiam potrzebuje kiwania by usnąć............. no dziwadlo! lepiej film sie sprzeda... 3nodding a kiwanie sie jest fajne... ninja i mi tu nie mloda damo domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:51 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna wszem i wobec oswiadczam ze jest zimno! a tak wogole to witam 3nodding *przytul* heart exclaim *wklada mu zimne rece pod koszulke* ninja cieplutko... 4laugh a tak ukleknoles z tymi kwiatami jakbys chcial sie oswiadczyc rofl a tak poprostu z kwiatkami nie mozna kleknac heart nie ninja *z kuchni* bzdura! aidanno jak zwykle sie nie znasz blaugh rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:52 am
Terrorystka Frania Negai-chan Hej nowoprzybyłym biggrin . hej negai
*drepcze do kuchni* ninja JEŚĆ! domokun *strzela w nia gumka recepturka* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:53 am
Ozzwald a ja jestem wodorostem... rofl pewnie jestes znajomym Stefana............. ninja (Bali mrgreen XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:53 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna wszem i wobec oswiadczam ze jest zimno! a tak wogole to witam 3nodding *przytul* heart exclaim *wklada mu zimne rece pod koszulke* ninja cieplutko... 4laugh a tak ukleknoles z tymi kwiatami jakbys chcial sie oswiadczyc rofl a tak poprostu z kwiatkami nie mozna kleknac heart nie ninja 3 powody dlaczego nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|