|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:27 am
Jaswinder Ozzwald Dobra zabieram sie do pisania... by zarobic na nastepny itemek dla Jas eek a to za co?! P.S. to co mowil Kiart, to o to chodzi, co Sasha znalazla Gina na plazy i tam mu chciala zrobic sztuczne oddychanie i Ian to zobaczyl i sie wsciekl, potem jakies chemikalia podlozyl i pozar wybuchl w chacie Gina? niekupowal bym jak bym mial neutralny nastruj... ale jak mam skrany rozpaczy badz radosci... to lubie obdarowywac mrgreen padlo na Ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:27 am
Jaswinder Ozzwald Dobra zabieram sie do pisania... by zarobic na nastepny itemek dla Jas eek a to za co?! P.S. to co mowil Kiart, to o to chodzi, co Sasha znalazla Gina na plazy i tam mu chciala zrobic sztuczne oddychanie i Ian to zobaczyl i sie wsciekl, potem jakies chemikalia podlozyl i pozar wybuchl w chacie Gina? Ian podlozyl chemikalia? eek Komiks czytalam, ale o tym nie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:28 am
mnie nie przebijecie [TH: "Durch den Monsun"] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:28 am
now playing: strachy na lachy- dzien dobry. kocham cie... 4laugh mraf... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:29 am
Jaswinder mnie nie przebijecie [TH: "Durch den Monsun"] xd crying .......co sie z tym swiatem dzieje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:29 am
karrp Jaswinder Ozzwald Dobra zabieram sie do pisania... by zarobic na nastepny itemek dla Jas eek a to za co?! P.S. to co mowil Kiart, to o to chodzi, co Sasha znalazla Gina na plazy i tam mu chciala zrobic sztuczne oddychanie i Ian to zobaczyl i sie wsciekl, potem jakies chemikalia podlozyl i pozar wybuchl w chacie Gina? Ian podlozyl chemikalia? eek Komiks czytalam, ale o tym nie... sweatdrop a moze i nie? ale cos tam bylo z chemikaliami... w tych podziemiach...co wybuchly i moze od tego ten pozar... ale Ian tam mial jakas trutke czy cos do zabicia Gina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:30 am
Jaswinder mnie nie przebijecie [TH: "Durch den Monsun"] xd gonk gonk gonk ten co śpiewa wygląda jak baba! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:31 am
Kimagure-chan Jaswinder mnie nie przebijecie [TH: "Durch den Monsun"] xd gonk gonk gonk ten co śpiewa wygląda jak baba! gonk ....oni wszyscy tak wygladaja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:33 am
Kimagure-chan Jaswinder mnie nie przebijecie [TH: "Durch den Monsun"] xd gonk gonk gonk ten co śpiewa wygląda jak baba! gonk czep sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:33 am
*bęc* oh rany ale frajda jeździć na sankach z małymi bajtlami xd
najgorsz ebyło to, że zapomniałam wziąśc chusteczek higienicznych i z BizzyG cierpiałysmy męki XD ale i tak zabawa była w pytke XD
witam witam kochani ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:34 am
o___O skad macie takie włosy!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:34 am
Terrorystka Frania *bęc* oh rany ale frajda jeździć na sankach z małymi bajtlami xd
najgorsz ebyło to, że zapomniałam wziąśc chusteczek higienicznych i z BizzyG cierpiałysmy męki XD ale i tak zabawa była w pytke XD
witam witam kochani ;3 czesc frania KIM-CHAN: też tak będę wyglądać jak będę duża 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:35 am
wszem i wobec oswiadczam ze jest zimno!
a tak wogole to witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:35 am
Terrorystka Frania o___O skad macie takie włosy!? z Durem Depot (100g)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|