|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:54 am
Jaswinder Gosiak Jaswinder slyszeliscie ostatnie wiadomosci? ja juz sie domyslam kto jest tym calym Maską... (moze z opoznieniem sie domyslam...) wlasnie skad masz takie wloski? XD z Durem Depot (100g) to slyszeliscie te wiadomosci sylwestrowe z gai, czy mam strescic? streszczaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:54 am
Gosiak Jaswinder Gosiak Jaswinder slyszeliscie ostatnie wiadomosci? ja juz sie domyslam kto jest tym calym Maską... (moze z opoznieniem sie domyslam...) wlasnie skad masz takie wloski? XD z Durem Depot (100g) to slyszeliscie te wiadomosci sylwestrowe z gai, czy mam strescic? to o gambino? ;] to o Masce - nowym (pierwszym) superhero na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:55 am
...^_^
...Jas ...A moze juz wiekszosc je czytala ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Jaswinder Gosiak Jaswinder slyszeliscie ostatnie wiadomosci? ja juz sie domyslam kto jest tym calym Maską... (moze z opoznieniem sie domyslam...) wlasnie skad masz takie wloski? XD z Durem Depot (100g) to slyszeliscie te wiadomosci sylwestrowe z gai, czy mam strescic? to o gambino? ;] nu kapuje wszystkie lale beda mialy te same fryzury i koles sie nie kapnie ktora to ta jego ukochana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder haaalo czy nikt nie jest zainteresowany przedyskutowaniem najnowszych doniesien prasowych? sweatdrop jam jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:56 am
Kiart ...^_^ ..Jas ..A moze juz wiekszosc je czytala ... cool ehem stare widzialam tego bumpa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:57 am
Gosiak nu kapuje wszystkie lale beda mialy te same fryzury i koles sie nie kapnie ktora to ta jego ukochana XD ...Ale meskie Avki tez moga sobie zafundowac tego Fryza ... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:57 am
Gosiak Gosiak Jaswinder Gosiak Jaswinder slyszeliscie ostatnie wiadomosci? ja juz sie domyslam kto jest tym calym Maską... (moze z opoznieniem sie domyslam...) wlasnie skad masz takie wloski? XD z Durem Depot (100g) to slyszeliscie te wiadomosci sylwestrowe z gai, czy mam strescic? to o gambino? ;] nu kapuje wszystkie lale beda mialy te same fryzury i koles sie nie kapnie ktora to ta jego ukochana XD wlasnie mrgreen ech... czego to ludzie nie wymysla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:58 am
Kiart Gosiak nu kapuje wszystkie lale beda mialy te same fryzury i koles sie nie kapnie ktora to ta jego ukochana XD ...Ale meskie Avki tez moga sobie zafundowac tego Fryza ... pirate i meske avki moga sobie zrobic maske, zenskie tez i sasha sie tez nie skapnie ktory to ten jej hero... moze znowu wlacza buziaki pod jemiola? xd a laska Iana ktora jest? Sasha, czy ta od kapeluszow? bo juz mi sie pomieszalo... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:59 am
Jaswinder ozz... skad bierzesz pomysly na sigi xd nie biore... signem wyrazam moje stany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:01 am
Jaswinder i meske avki moga sobie zrobic maske, zenskie tez i sasha sie tez nie skapnie ktory to ten jej hero... moze znowu wlacza buziaki pod jemiola? xd a laska Iana ktora jest? Sasha, czy ta od kapeluszow? bo juz mi sie pomieszalo... rolleyes Sasha ... ...ogladaliscie "Oczy Szeroko Zamkniete" ...?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:01 am
Jaswinder Kiart Gosiak nu kapuje wszystkie lale beda mialy te same fryzury i koles sie nie kapnie ktora to ta jego ukochana XD ...Ale meskie Avki tez moga sobie zafundowac tego Fryza ... pirate i meske avki moga sobie zrobic maske, zenskie tez i sasha sie tez nie skapnie ktory to ten jej hero... moze znowu wlacza buziaki pod jemiola? xd a laska Iana ktora jest? Sasha, czy ta od kapeluszow? bo juz mi sie pomieszalo... rolleyes mowi sie kapeluszy a nie kapeluszow... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|