|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:43 am
Jaswinder Irinn Kimagure-chan Irinn Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart marudzisz xd poza tym - co Ty taka goła chodzisz? xd a przymierzałam ciuszki razz P już siem ubrałam... blaugh heart ja ciem nowe rolki crying crying heart a ja sie wlasnie zastanawiam czy z listu wziasc tego bialego futrzaka czy to lodowe cos xD co lodowe? to sie bodajze nazywa Ice Tiara. czy jakos tak xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:44 am
Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart bueheeh gupolu mi sie ta fryzurka bardzo podoba juz od dawna myslalam o kupnie takowej ;] *zabiera sie do rysowania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:46 am
slyszeliscie ostatnie wiadomosci?
ja juz sie domyslam kto jest tym calym Maską... (moze z opoznieniem sie domyslam...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:46 am
Kimagure-chan nie rozciagaj strony blaugh więcej nie bede razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:48 am
Danthes Kimagure-chan nie rozciagaj strony blaugh więcej nie bede razz 4laugh blaugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:48 am
Gosiak Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart bueheeh gupolu mi sie ta fryzurka bardzo podoba juz od dawna myslalam o kupnie takowej ;] *zabiera sie do rysowania* narysuj mnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:49 am
Kimagure-chan Danthes Kimagure-chan nie rozciagaj strony blaugh więcej nie bede razz 4laugh blaugh 4laugh chyba że bedzie trzeba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:49 am
Jaswinder slyszeliscie ostatnie wiadomosci? ja juz sie domyslam kto jest tym calym Maską... (moze z opoznieniem sie domyslam...) wlasnie skad masz takie wloski? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:50 am
Kimagure-chan Gosiak Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart bueheeh gupolu mi sie ta fryzurka bardzo podoba juz od dawna myslalam o kupnie takowej ;] *zabiera sie do rysowania* narysuj mnie razz ciebie sie nie da... masz za duzo futra na sobie.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimagure-chan Gosiak Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart bueheeh gupolu mi sie ta fryzurka bardzo podoba juz od dawna myslalam o kupnie takowej ;] *zabiera sie do rysowania* narysuj mnie razz nu jezeli jestes cierpliwa i nie zabraknie mi wolnego czasu to nie ma sprawy (bo juz lekka kolejke mam razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Jaswinder slyszeliscie ostatnie wiadomosci? ja juz sie domyslam kto jest tym calym Maską... (moze z opoznieniem sie domyslam...) wlasnie skad masz takie wloski? XD z Durem Depot (100g) to slyszeliscie te wiadomosci sylwestrowe z gai, czy mam strescic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:51 am
Jaswinder Kimagure-chan Gosiak Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart bueheeh gupolu mi sie ta fryzurka bardzo podoba juz od dawna myslalam o kupnie takowej ;] *zabiera sie do rysowania* narysuj mnie razz ciebie sie nie da... masz za duzo futra na sobie.. xd no jak sie nie da xD jakby sie uparl to by narysowal xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:53 am
Irinn Jaswinder Kimagure-chan Gosiak Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart bueheeh gupolu mi sie ta fryzurka bardzo podoba juz od dawna myslalam o kupnie takowej ;] *zabiera sie do rysowania* narysuj mnie razz ciebie sie nie da... masz za duzo futra na sobie.. xd no jak sie nie da xD jakby sie uparl to by narysowal xp xd a od kiedy gosiak to facet, ze by sie uparl? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:53 am
Jaswinder Gosiak Jaswinder slyszeliscie ostatnie wiadomosci? ja juz sie domyslam kto jest tym calym Maską... (moze z opoznieniem sie domyslam...) wlasnie skad masz takie wloski? XD z Durem Depot (100g) to slyszeliscie te wiadomosci sylwestrowe z gai, czy mam strescic? to o gambino? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:54 am
haaalo czy nikt nie jest zainteresowany przedyskutowaniem najnowszych doniesien prasowych? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|