|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:31 am
*siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:33 am
Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart marudzisz xd poza tym - co Ty taka goła chodzisz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:33 am
Irinn Jaswinder Irinn Jaswinder Irinn hej hej hej blaugh heart blaugh heart blaugh hej! (coś zbladłaś) blaugh Bo ja ogolnie taka blada jestem xd i jeszcze do tego wory pod oczami... cos ty robila w nocy, ze masz takie podkrazone slepia? mrgreen nie pytaj xD nie chcesz wiedziec xd
Danthes- zdrowy czy nie zdrowy ale to sie nazywa ta no... alabastrowa cera czy jakos cos w ten desen xd i podobno kiedys bylo modne xd sie nie przejmuj.... ja tak wygladam na codzien xd mam wlasnie taka "alabastrowa cere" ale szybko sie robie na cegle w dziwnych sytuacjach ;P wystarczy, ze zobacze obiektyw aparatu, chociaż przed kamera zachowuje naturalny odcien... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:34 am
Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart no patrz... mi sie na mnie podoba... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:35 am
Jaswinder sie nie przejmuj.... ja tak wygladam na codzien xd mam wlasnie taka "alabastrowa cere" ale szybko sie robie na cegle w dziwnych sytuacjach ;P wystarczy, ze zobacze obiektyw aparatu, chociaż przed kamera zachowuje naturalny odcien... mrgreen Jas ja tez tak wygladam normalnie xd tyle ze u mnie to jest wytlumaczalne bo na slonce jestem uczulona xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:35 am
Irinn Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart marudzisz xd poza tym - co Ty taka goła chodzisz? xd a przymierzałam ciuszki razz P już siem ubrałam... blaugh heart ja ciem nowe rolki crying crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:37 am
Irinn Jaswinder sie nie przejmuj.... ja tak wygladam na codzien xd mam wlasnie taka "alabastrowa cere" ale szybko sie robie na cegle w dziwnych sytuacjach ;P wystarczy, ze zobacze obiektyw aparatu, chociaż przed kamera zachowuje naturalny odcien... mrgreen Jas ja tez tak wygladam normalnie xd tyle ze u mnie to jest wytlumaczalne bo na slonce jestem uczulona xd xp u mnie to jest wytlumaczalne mniej wiecej podobnie... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:37 am
Kimagure-chan Irinn Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart marudzisz xd poza tym - co Ty taka goła chodzisz? xd a przymierzałam ciuszki razz P już siem ubrałam... blaugh heart ja ciem nowe rolki crying crying heart a ja sie wlasnie zastanawiam czy z listu wziasc tego bialego futrzaka czy to lodowe cos xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:38 am
Kimagure-chan Irinn Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart marudzisz xd poza tym - co Ty taka goła chodzisz? xd a przymierzałam ciuszki razz P już siem ubrałam... blaugh heart ja ciem nowe rolki crying crying heart na gai nie ma rolek sweatdrop 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:39 am
Jaswinder Irinn Jaswinder sie nie przejmuj.... ja tak wygladam na codzien xd mam wlasnie taka "alabastrowa cere" ale szybko sie robie na cegle w dziwnych sytuacjach ;P wystarczy, ze zobacze obiektyw aparatu, chociaż przed kamera zachowuje naturalny odcien... mrgreen Jas ja tez tak wygladam normalnie xd tyle ze u mnie to jest wytlumaczalne bo na slonce jestem uczulona xd xp u mnie to jest wytlumaczalne mniej wiecej podobnie... rofl hehehe ale to jest w sumie lekko posrane lub przesrane zalezu jak na to spojrzec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:39 am
Irinn Kimagure-chan Irinn Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart marudzisz xd poza tym - co Ty taka goła chodzisz? xd a przymierzałam ciuszki razz P już siem ubrałam... blaugh heart ja ciem nowe rolki crying crying heart a ja sie wlasnie zastanawiam czy z listu wziasc tego bialego futrzaka czy to lodowe cos xD co lodowe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:40 am
Irinn Jaswinder Irinn Jaswinder sie nie przejmuj.... ja tak wygladam na codzien xd mam wlasnie taka "alabastrowa cere" ale szybko sie robie na cegle w dziwnych sytuacjach ;P wystarczy, ze zobacze obiektyw aparatu, chociaż przed kamera zachowuje naturalny odcien... mrgreen Jas ja tez tak wygladam normalnie xd tyle ze u mnie to jest wytlumaczalne bo na slonce jestem uczulona xd xp u mnie to jest wytlumaczalne mniej wiecej podobnie... rofl hehehe ale to jest w sumie lekko posrane lub przesrane zalezu jak na to spojrzec xd aaale gdzie tam mrgreen pomysl sobie, ze biel jest zawsze w modzie... i jeszcze do wszystkiego pasuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:40 am
Irinn Kimagure-chan Irinn Kimagure-chan *siada w fotelu..* ninja nie podoba mi sie na mnie ta fryzura... fajnie by było gdyby była fryzurka Moiry... albo tej z salonu blaugh heart marudzisz xd poza tym - co Ty taka goła chodzisz? xd a przymierzałam ciuszki razz P już siem ubrałam... blaugh heart ja ciem nowe rolki crying crying heart a ja sie wlasnie zastanawiam czy z listu wziasc tego bialego futrzaka czy to lodowe cos xD to lodowe jest do dupy podobno... lisek fajny 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:41 am
Kimagure-chan już siem ubrałam... blaugh heart ja ciem nowe rolki crying crying heart ja myśle że wystarczy mi...  i pare rzeczy z musketeer seta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:43 am
Danthes Kimagure-chan już siem ubrałam... blaugh heart ja ciem nowe rolki crying crying heart ja myśle że wystarczy mi...  nie rozciagaj strony blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|