|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:06 am
hej nie moge po nocy spac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:12 pm
Ozzwald Aidanna co wszyscy ida spac... wczesna pora jest... xd nie wszyscy slabsi odpadli i tyle blaugh bo my Ci najlepsi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:14 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna co wszyscy ida spac... wczesna pora jest... xd nie wszyscy slabsi odpadli i tyle blaugh bo my Ci najlepsi wink z gornej polki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:19 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna co wszyscy ida spac... wczesna pora jest... xd nie wszyscy slabsi odpadli i tyle blaugh bo my Ci najlepsi wink z gornej polki... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:30 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna co wszyscy ida spac... wczesna pora jest... xd nie wszyscy slabsi odpadli i tyle blaugh bo my Ci najlepsi wink z gornej polki... mrgreen albo z gornego poziomu lozka pietrowego heart *buziak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:47 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna co wszyscy ida spac... wczesna pora jest... xd nie wszyscy slabsi odpadli i tyle blaugh bo my Ci najlepsi wink z gornej polki... mrgreen albo z gornego poziomu lozka pietrowego heart *buziak* tez moze byc 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:52 pm
Aidanna tez moze byc 3nodding heart *przytula* to gdzie to nasze pietrowe lozko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:57 pm
Ozzwald Aidanna tez moze byc 3nodding heart *przytula* to gdzie to nasze pietrowe lozko mrgreen w sklepie... a co ja jestem jakas wszechwiedzaca... *rozsiada sie na foteliku* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:59 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna tez moze byc 3nodding heart *przytula* to gdzie to nasze pietrowe lozko mrgreen w sklepie... a co ja jestem jakas wszechwiedzaca... *rozsiada sie na foteliku* wink no ja to myslale ze ty to wrozka jestes... *chodzi wokol foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 4:25 pm
rofl nowe rzeczy w sklpeachszykuja sie do sylwestraa ja w koncu mam rozki whee whee whee whee mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 4:29 pm
Twisted_Exile rofl nowe rzeczy w sklpeachszykuja sie do sylwestraa ja w koncu mam rozki whee whee whee whee mrgreen twisted 4laugh rofl ale ja mam slyczne oczy rolleyes mrgreen rofl
Ozzy przezajebisty sig 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 4:31 pm
Baliaur Twisted_Exile rofl nowe rzeczy w sklpeachszykuja sie do sylwestraa ja w koncu mam rozki whee whee whee whee mrgreen twisted 4laugh rofl ale ja mam slyczne oczy rolleyes mrgreen rofl
Ozzy przezajebisty sig 3nodding rofl rofl rofl Ty to wogole sliczna jestes whee mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 4:33 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile rofl nowe rzeczy w sklpeachszykuja sie do sylwestraa ja w koncu mam rozki whee whee whee whee mrgreen twisted 4laugh rofl ale ja mam slyczne oczy rolleyes mrgreen rofl
Ozzy przezajebisty sig 3nodding rofl rofl rofl Ty to wogole sliczna jestes whee mrgreen twisted heart ojej redface Jajeczniczko :* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 4:35 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile rofl nowe rzeczy w sklpeachszykuja sie do sylwestraa ja w koncu mam rozki whee whee whee whee mrgreen twisted 4laugh rofl ale ja mam slyczne oczy rolleyes mrgreen rofl
Ozzy przezajebisty sig 3nodding rofl rofl rofl Ty to wogole sliczna jestes whee mrgreen twisted heart ojej redface Jajeczniczko :* rofl ta patelniczko :* ja juz ide spac branoc slodkich zimnych koszmarow whee whee mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 11:34 pm
boze... co za nieludzka pora, zeby siedziec na gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|