|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:17 am
powiem jedynie dobranoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:52 pm
Terrorystka Frania Ozzwald bebok.. a mozesz tak ogulno polskim jezykiem ? bebok to jak najbadzriej po polsku mrgreen jestes be, niedobry, że tak go urządziłes ;PPPP chociaż nie powiem, bardzo interesujący to faky z życia Beeczki ninja *notuje* Ozz, chcesz nam jeszcze coś ciekawego powiedzieć? Ej ej ej ... moje jaja to moja sprawa ... chyba ze masz emeczko jakies plany ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:54 pm
Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald bebok.. a mozesz tak ogulno polskim jezykiem ? bebok to jak najbadzriej po polsku mrgreen jestes be, niedobry, że tak go urządziłes ;PPPP chociaż nie powiem, bardzo interesujący to faky z życia Beeczki ninja *notuje* Ozz, chcesz nam jeszcze coś ciekawego powiedzieć? macalem kolezanke po biuscie chyba we wrzesniu... okazalo sie ze to nie biust,... tylko pooduszka blaugh poduszka!? eek jak można wypychać sobie stanik poduszka! XP rozumiem.. chusteczkami.. skarpetkami, malymi woreczkami z pluszem w srodku.. ale poduszką!? XP
@Gosiak: mnie sie podoba blaugh - a co z avi contestem? wygrałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:55 pm
Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald bebok.. a mozesz tak ogulno polskim jezykiem ? bebok to jak najbadzriej po polsku mrgreen jestes be, niedobry, że tak go urządziłes ;PPPP chociaż nie powiem, bardzo interesujący to faky z życia Beeczki ninja *notuje* Ozz, chcesz nam jeszcze coś ciekawego powiedzieć? macalem kolezanke po biuscie chyba we wrzesniu... okazalo sie ze to nie biust,... tylko pooduszka blaugh poduszka!? eek jak można wypychać sobie stanik poduszka! XP rozumiem.. chusteczkami.. skarpetkami, malymi woreczkami z pluszem w srodku.. ale poduszką!? XP
@Gosiak: mnie sie podoba blaugh - a co z avi contestem? wygrałaś? nie wypchala to by trzeba bardzo dokladnie opisac a mi sie nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:56 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania Ozzwald bebok.. a mozesz tak ogulno polskim jezykiem ? bebok to jak najbadzriej po polsku mrgreen jestes be, niedobry, że tak go urządziłes ;PPPP chociaż nie powiem, bardzo interesujący to faky z życia Beeczki ninja *notuje* Ozz, chcesz nam jeszcze coś ciekawego powiedzieć? Ej ej ej ... moje jaja to moja sprawa ... chyba ze masz emeczko jakies plany ? nie twierdze inaczej.. hmm o niczym nie myslałam jak o sankach xd
Ile masz wzrostu? to mnie najbardziej interesuje...... nie lubie jak ktos jest o centymetr ode mnie wyzszy albo ZA wysoki XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:58 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania Ozzwald bebok.. a mozesz tak ogulno polskim jezykiem ? bebok to jak najbadzriej po polsku mrgreen jestes be, niedobry, że tak go urządziłes ;PPPP chociaż nie powiem, bardzo interesujący to faky z życia Beeczki ninja *notuje* Ozz, chcesz nam jeszcze coś ciekawego powiedzieć? Ej ej ej ... moje jaja to moja sprawa ... chyba ze masz emeczko jakies plany ? nie twierdze inaczej.. hmm o niczym nie myslałam jak o sankach xd
Ile masz wzrostu? to mnie najbardziej interesuje...... nie lubie jak ktos jest o centymetr ode mnie wyzszy albo ZA wysoki XP a ty ile masz cm ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:59 pm
Terrorystka Frania poduszka!? eek jak można wypychać sobie stanik poduszka! XP rozumiem.. chusteczkami.. skarpetkami, malymi woreczkami z pluszem w srodku.. ale poduszką!? XP doswiadczona jestes wte klocki widze. Emeczko podejrzewam ze 180
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania @Gosiak: mnie sie podoba blaugh - a co z avi contestem? wygrałaś? a nu XD dziekuje nudzilo mi sie to sobie narysowalam ... XD a nu wygralam! XD bo to fuksa mialam bo okazalo sie ze jak juz byl contest to nie bylo nikogo pod numerkiem 8 i szybko zaplacilam i sie wbilam i zyciezylam biggrin a teraz ide spac bo mi nogi dretwieja biggrin dobranoc wszystkiiim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald nie wypchala to by trzeba bardzo dokladnie opisac a mi sie nie chce... telepatia jednak działa ^__^ nie chce słuchac kolejnej opowieści o tym jak uartowałes świat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:04 pm
foo: 03 - Saliva - Every Six Seconds - Click Click Boom (radio edit).mp3 [4:08]
Zpieredzielam spac.
Nereczka wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:06 pm
co wszyscy ida spac... wczesna pora jest... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:08 pm
Aidanna co wszyscy ida spac... wczesna pora jest... xd nie wszyscy slabsi odpadli i tyle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|