|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:35 pm
Ozzwald najlepiej sie na tylki jezdzi blaugh masz racje, dupoloty same w sobie są świetną rozrywką z tąże różnicą od sanek, że można się szybciej przeziębic... niestety został mi dupolot.. ale chorsza już nie bede talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:36 pm
Terrorystka Frania Ozzwald najlepiej sie na tylki jezdzi blaugh masz racje, dupoloty same w sobie są świetną rozrywką z tąże różnicą od sanek, że można się szybciej przeziębic... niestety został mi dupolot.. ale chorsza już nie bede talk2hand bee raz zjezdzal ale chyba na brzuchu... to o drzewo zachaczyl... ale ponoc dalej moze miec dzieci blaugh sorry bracie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:40 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:41 pm
Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald najlepiej sie na tylki jezdzi blaugh masz racje, dupoloty same w sobie są świetną rozrywką z tąże różnicą od sanek, że można się szybciej przeziębic... niestety został mi dupolot.. ale chorsza już nie bede talk2hand bee raz zjezdzal ale chyba na brzuchu... to o drzewo zachaczyl... ale ponoc dalej moze miec dzieci blaugh sorry bracie mrgreen uu biedaczek sad zawsze jego kobita może iśc do banku spermy mrgreen a ty jestes bebok! napewno nim kierowałes nu nu nu nie ładnie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:43 pm
Terrorystka Frania Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald najlepiej sie na tylki jezdzi blaugh masz racje, dupoloty same w sobie są świetną rozrywką z tąże różnicą od sanek, że można się szybciej przeziębic... niestety został mi dupolot.. ale chorsza już nie bede talk2hand bee raz zjezdzal ale chyba na brzuchu... to o drzewo zachaczyl... ale ponoc dalej moze miec dzieci blaugh sorry bracie mrgreen uu biedaczek sad zawsze jego kobita może iśc do banku spermy mrgreen a ty jestes bebok! napewno nim kierowałes nu nu nu nie ładnie talk2hand bebok.. a mozesz tak ogulno polskim jezykiem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:47 pm
Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald najlepiej sie na tylki jezdzi blaugh masz racje, dupoloty same w sobie są świetną rozrywką z tąże różnicą od sanek, że można się szybciej przeziębic... niestety został mi dupolot.. ale chorsza już nie bede talk2hand bee raz zjezdzal ale chyba na brzuchu... to o drzewo zachaczyl... ale ponoc dalej moze miec dzieci blaugh sorry bracie mrgreen to musialo bolec... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:48 pm
Ozzwald bebok.. a mozesz tak ogulno polskim jezykiem ? bebok to jak najbadzriej po polsku mrgreen jestes be, niedobry, że tak go urządziłes ;PPPP chociaż nie powiem, bardzo interesujący to faky z życia Beeczki ninja *notuje* Ozz, chcesz nam jeszcze coś ciekawego powiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:50 pm
Terrorystka Frania Ozzwald bebok.. a mozesz tak ogulno polskim jezykiem ? bebok to jak najbadzriej po polsku mrgreen jestes be, niedobry, że tak go urządziłes ;PPPP chociaż nie powiem, bardzo interesujący to faky z życia Beeczki ninja *notuje* Ozz, chcesz nam jeszcze coś ciekawego powiedzieć? macalem kolezanke po biuscie chyba we wrzesniu... okazalo sie ze to nie biust,... tylko pooduszka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 buehehehe tak wiem ze piekne XD bueehhe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:52 pm
Terrorystka Frania m�j kot znowu wlazł do wielkiego pudełka, i jak tylko zawołam po imieniu to wieczko pudła sie lekko podnosi... i bach - szybko zamyka.
M�j kot to marna aktorzyna. Ja wiem, że tam jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|