|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:22 pm
BeeWolf_san There's a monkey in the jungle Watching a vapour trail Caught up in the conflict Between his brain and his tail Gorillaz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:24 pm
BeeWolf_san There's a monkey in the jungle Watching a vapour trail Caught up in the conflict Between his brain and his tail Leaving the real world behind as you enter the one never seen The darkness will rock you to sleep In the cradle of evil you dream.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:24 pm
Aidanna BeeWolf_san There's a monkey in the jungle Watching a vapour trail Caught up in the conflict Between his brain and his tail Gorillaz? Day doo dee bop Ba ba ba Day doo dee bop Anom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:26 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san Zaraz powiesz ze sie nie golisz, smierdzisz sobie i jestes starym grubym facetem. golenie mnie denerwuje confused aczkolwiek wykonuję tę czynnośc XP wonieć, wonę bardzo łądnie blaugh jestem raczej młodą szczupłą dziewczyneczką 3nodding whee Jak sztynksniesz bardziej jak człowiek a nie małpa nie masz garba, nie jestes stara nie nazywasz sie Jan nie chodzisz w zapoconym poplamionympodkoszulku to sie z chcecia spotkam z toba w celach rekreacyjnych. no nie zle... i co eMka... zgadzasz sie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:29 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:31 pm
Twisted_Exile cool ale ty latwy jestes wink (zartuje coby nie bylo talk2hand twisted Z KK mamy powiedzenie, stosowane w odpowiednich okolicznosciach. Malenika bierz mnie, latwiejszy nie bede.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:32 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania rekreacyjnych? xd ty te ż lubisz jeździć na sankach? xd
Jasne, ze lubie jeździc na "Sankach" byle po miekkim stoku. miekkim? ja wole strome stoki blaugh wtedy ci serce wali jak o-sza-la-łe! adrenalina mrgreen rofl xd xd ah beeczuś, beeczuś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:33 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile cool ale ty latwy jestes wink (zartuje coby nie bylo talk2hand twisted Z KK mamy powiedzenie, stosowane w odpowiednich okolicznosciach. Malenika bierz mnie, latwiejszy nie bede. *gleba* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:34 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania rekreacyjnych? xd ty te ż lubisz jeździć na sankach? xd
Jasne, ze lubie jeździc na "Sankach" byle po miekkim stoku. miekkim? ja wole strome stoki blaugh wtedy ci serce wali jak o-sza-la-łe! adrenalina mrgreen rofl xd xd ah beeczuś, beeczuś xd Ostre nachylenie stoku, no tak ale ja sie boje sazybko jeździć. zawsze moga szelki pujsc i chuj z zabespieczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:34 pm
Ozzwald Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san Zaraz powiesz ze sie nie golisz, smierdzisz sobie i jestes starym grubym facetem. golenie mnie denerwuje confused aczkolwiek wykonuję tę czynnośc XP wonieć, wonę bardzo łądnie blaugh jestem raczej młodą szczupłą dziewczyneczką 3nodding whee Jak sztynksniesz bardziej jak człowiek a nie małpa nie masz garba, nie jestes stara nie nazywasz sie Jan nie chodzisz w zapoconym poplamionympodkoszulku to sie z chcecia spotkam z toba w celach rekreacyjnych. rekreacyjnych? xd ty te ż lubisz jeździć na sankach? xd
najlepiej sie na tylki jezdzi blaugh na nogach po lodzie... mozna sie zabic ale fajnie rofl ale na tylku tez fajnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|