|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 11:39 am
Aidanna Terrorystka Frania moj ojczym własnie sie załamał gdy mu zonajmiłam, ze ma wydobyć z pawlacza sanki. "prawie 16letnia kamela na sanki? gdzie to zapisac! lol "
*obserwuje jak wyciaga sanki* ninja ja to mam sanki na balkonie juz xd i jutro pojde pozjezdzac bo dzisiaj sypie ze nie widze sasiedniego budynku blaugh a mi ukradli... razem z rozpuszczalnikiem z piwnicy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 11:49 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania moj ojczym własnie sie załamał gdy mu zonajmiłam, ze ma wydobyć z pawlacza sanki. "prawie 16letnia kamela na sanki? gdzie to zapisac! lol "
*obserwuje jak wyciaga sanki* ninja ja to mam sanki na balkonie juz xd i jutro pojde pozjezdzac bo dzisiaj sypie ze nie widze sasiedniego budynku blaugh a mi ukradli... razem z rozpuszczalnikiem z piwnicy xp co ja mowilam! no co! won mi z tym nekrologiem! *tupiac idzie na swoj fotel i zawija sie w koc* ninja jaki nekrolog... ja nic nie wiem na ten temat... o zadnym nekrologu nie slyszalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:56 pm
Terrorystka Frania jak najabardziej wskazane panie cnotliwa dziewico heart cool KURNA rozpracowała mnie : Aidanna co jest ;( Twist no wiesz... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:57 pm
Terrorystka Frania moj ojczym własnie sie załamał gdy mu zonajmiłam, ze ma wydobyć z pawlacza sanki. "prawie 16letnia kamela na sanki? gdzie to zapisac! lol "
*obserwuje jak wyciaga sanki* ninja ja to mam sanki na balkonie juz xd i jutro pojde pozjezdzac bo dzisiaj sypie ze nie widze sasiedniego budynku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:57 pm
Aidanna opcy ja przyszedlem powiedziec dobrejnocy. i w ogole...... mrgreen heart swiat sie konczy gonk jeszcze wysciskaj i wycaluj wszystkich na dobranoc... ty puci puci... chcialabys..... *powiedzialo echo* *i zniklo......znaczy sie zniknelo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:59 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania jak najabardziej wskazane panie cnotliwa dziewico heart cool KURNA rozpracowała mnie : Aidanna co jest ;( Twist no wiesz... crying twisted czy cos wspominalam na temat zimnej bijacz wybacz nie mozemy dalej kontynuowac naszej znajomosci cool mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:59 pm
opcy ja przyszedlem powiedziec dobrejnocy. i w ogole...... mrgreen heart branoc >3
nie ma sanek sad za to jest dupolot >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:00 pm
Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania moj ojczym własnie sie załamał gdy mu zonajmiłam, ze ma wydobyć z pawlacza sanki. "prawie 16letnia kamela na sanki? gdzie to zapisac! lol "
*obserwuje jak wyciaga sanki* ninja ja to mam sanki na balkonie juz xd i jutro pojde pozjezdzac bo dzisiaj sypie ze nie widze sasiedniego budynku blaugh a mi ukradli... razem z rozpuszczalnikiem z piwnicy xp co ja mowilam! no co! won mi z tym nekrologiem! *tupiac idzie na swoj fotel i zawija sie w koc* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:00 pm
Twisted_Exile twisted czy cos wspominalam na temat zimnej bijacz wybacz nie mozemy dalej kontynuowac naszej znajomosci cool mrgreen twisted ae ja ekspresowoporzeuje samicy, rozpoczoł sie okres godowy narwali i ja musze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:01 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania jak najabardziej wskazane panie cnotliwa dziewico heart cool KURNA rozpracowała mnie : ja ciebie tez 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:02 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile twisted czy cos wspominalam na temat zimnej bijacz wybacz nie mozemy dalej kontynuowac naszej znajomosci cool mrgreen twisted ae ja ekspresowoporzeuje samicy, rozpoczoł sie okres godowy narwali i ja musze. stare pozwole sobie tego nie komentowac stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:04 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile twisted czy cos wspominalam na temat zimnej bijacz wybacz nie mozemy dalej kontynuowac naszej znajomosci cool mrgreen twisted ae ja ekspresowoporzeuje samicy, rozpoczoł sie okres godowy narwali i ja musze. stare pozwole sobie tego nie komentowac stare twisted Skradu skradu, Emeczka sie dziwnie zachowuje. to chyba przez sezon godowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile twisted czy cos wspominalam na temat zimnej bijacz wybacz nie mozemy dalej kontynuowac naszej znajomosci cool mrgreen twisted ae ja ekspresowoporzeuje samicy, rozpoczoł sie okres godowy narwali i ja musze. stare pozwole sobie tego nie komentowac stare twisted Skradu skradu, Emeczka sie dziwnie zachowuje. to chyba przez sezon godowy. stare *chowa sie* stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania jak najabardziej wskazane panie cnotliwa dziewico heart cool KURNA rozpracowała mnie : ja ciebie tez 4laugh xd sweatdrop emiło mi, klep w tyłek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|