|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:47 pm
co wy jacyś tacyś niemarwi..... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:47 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania Beeczka jak zywkle wspaniale wygląda ;3
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto. No ba  heart tia eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:48 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania Beeczka jak zywkle wspaniale wygląda ;3
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto. No ba  heart a on znowu lamie niewiescie serca xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:48 pm
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto. No ba  heart czy mam chronic swoja jak ze cenna cnote? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:50 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania Beeczka jak zywkle wspaniale wygląda ;3
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto. No ba  heart czy mam chronic swoja jak ze cenna cnote? rofl ze co ?! rofl rofl rofl *krztusi sie kanapka* xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:51 pm
Twisted_Exile *krztusi sie kanapka* xd mrgreen twisted Ej ej ja delikatny jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:52 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania Beeczka jak zywkle wspaniale wygląda ;3
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto. No ba  heart czy mam chronic swoja jak ze cenna cnote? rofl jak najabardziej wskazane panie cnotliwa dziewico heart cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:52 pm
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto. No ba  heart czy mam chronic swoja jak ze cenna cnote? rofl nie rozsmieszaj mie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:53 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile *krztusi sie kanapka* xd mrgreen twisted Ej ej ja delikatny jestem cool hmmmmm zdelikatnymi ja sie nie chce znac xd xd xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:53 pm
ja przyszedlem powiedziec dobrejnocy. i w ogole......
mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:54 pm
ja czmycham, papcie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:55 pm
moj ojczym własnie sie załamał gdy mu zonajmiłam, ze ma wydobyć z pawlacza sanki. "prawie 16letnia kamela na sanki? gdzie to zapisac! lol "
*obserwuje jak wyciaga sanki* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ja przyszedlem powiedziec dobrejnocy. i w ogole...... mrgreen heart papapa Bucusiu bardzo szczesliwy mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ja przyszedlem powiedziec dobrejnocy. i w ogole...... mrgreen heart swiat sie konczy gonk jeszcze wysciskaj i wycaluj wszystkich na dobranoc... ty puci puci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|