|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:30 pm
Irinn a co wam sie w sumie stalo z Baliaur, ze tak wygladacie? (i gosiak chyba tez)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:31 pm
tleniony! tak fajniej jest domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:33 pm
a idz ty... widac z daleka... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:34 pm
Aidanna a idz ty... widac z daleka... ninja no cos ty ? bez jaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:35 pm
Jaswinder Irinn Jaswinder eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused kooooooonik :] i to jak widze konik polski zreszta :] albo jakas tym podobna rasa xd Jas - bo to ma podtekst xp jeden konik polski... pozostaje jeszcze kwestia drugiego... Irinn!! ten konik ma siersc podobnego koloru, co twoja zombia powloka eek bo ja sie upodobniam do ukochanych zwierzat blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:38 pm
BeeWolf_san Aidanna a idz ty... widac z daleka... ninja no cos ty ? bez jaj. co nie?! SZOK!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Irinn a co wam sie w sumie stalo z Baliaur, ze tak wygladacie? (i gosiak chyba tez) bo bylo cos tam w gambino mansion juz nawet nie pamietam co razz i od wtedy jestesmy zombie razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Beeczka jak zywkle wspaniale wygląda ;3
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:40 pm
Irinn Jaswinder Irinn a co wam sie w sumie stalo z Baliaur, ze tak wygladacie? (i gosiak chyba tez) bo bylo cos tam w gambino mansion juz nawet nie pamietam co razz i od wtedy jestesmy zombie razz xd to na halloween bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:40 pm
Irinn Jaswinder Irinn a co wam sie w sumie stalo z Baliaur, ze tak wygladacie? (i gosiak chyba tez) bo bylo cos tam w gambino mansion juz nawet nie pamietam co razz i od wtedy jestesmy zombie razz xd @Jas: halloweenowy event
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:43 pm
Terrorystka Frania Beeczka jak zywkle wspaniale wygląda ;3
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto. No ba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:45 pm
BeeWolf_san Terrorystka Frania Beeczka jak zywkle wspaniale wygląda ;3
ninja
#Strachy Na Lachy - Jedna taka szansa na Sto. No ba  heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:46 pm
Irinn Jaswinder Irinn a co wam sie w sumie stalo z Baliaur, ze tak wygladacie? (i gosiak chyba tez) bo bylo cos tam w gambino mansion juz nawet nie pamietam co razz i od wtedy jestesmy zombie razz xd no tak... wlazily gdzie nie trzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|