|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:18 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile opcy Twisted_Exile nie ma to jak porzadna samokrytyka stressed twisted Moniiiiś.... jhakie masz majtki oi? mrgreen heart a gdzie fotki parzystokopytnych blaugh mrgreen twisted biale bokserkiEDIT// swietny Sig xd xd xd xd xd mrgreen twisted heart  http://pl.wikipedia.org/wiki/Owca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:18 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile opcy Twisted_Exile nie ma to jak porzadna samokrytyka stressed twisted Moniiiiś.... jhakie masz majtki oi? mrgreen heart a gdzie fotki parzystokopytnych blaugh mrgreen twisted biale bokserkiEDIT// swietny Sig xd xd xd xd xd mrgreen twisted heart  eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:20 pm
opcy Twisted_Exile a co zes zrobil ze az Cie gazem straszyla mrgreen twisted nic...... a to trzeba cos zrobic? eek no z reguly jak sie kogos gazem straszy za cos za wsadzenie lap nie tam gdzie trzeba czy cos w tym stylu Bee uroczy konik whee mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:21 pm
Jaswinder eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused bo jestesograniczona. Na mnie mowią koniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:22 pm
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile a co zes zrobil ze az Cie gazem straszyla mrgreen twisted nic...... a to trzeba cos zrobic? eek no z reguly jak sie kogos gazem straszy za cos za wsadzenie lap nie tam gdzie trzeba czy cos w tym stylu Bee uroczy konik whee mrgreen twisted przyznaj sie gdzie zes te lapska biednej owcy wkladal? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Jaswinder eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused bo jestesograniczona. Na mnie mowią koniu. mrgreen ciekawe czemu wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:23 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Jaswinder eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused bo jestesograniczona. Na mnie mowią koniu. mrgreen ciekawe czemu wink mrgreen twisted nie pytaj bo bedzieszograniczona rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:23 pm
Jaswinder eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused kooooooonik :] i to jak widze konik polski zreszta :] albo jakas tym podobna rasa xd Jas - bo to ma podtekst xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:24 pm
Jaswinder Twisted_Exile BeeWolf_san Jaswinder eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused bo jestesograniczona. Na mnie mowią koniu. mrgreen ciekawe czemu wink mrgreen twisted nie pytaj bo bedzieszograniczona rolleyes eeee....to bylo pytanie retoryczne bo ja wiem czemu sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:25 pm
Irinn Jaswinder eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused kooooooonik :] i to jak widze konik polski zreszta :] albo jakas tym podobna rasa xd Jas - bo to ma podtekst xp jeden konik polski... pozostaje jeszcze kwestia drugiego... Irinn!! ten konik ma siersc podobnego koloru, co twoja zombia powloka eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siema nowo przybylym nachwile poszlem ale juz jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Jaswinder Twisted_Exile BeeWolf_san Jaswinder eme... nie rozumiem tego obrazka? tzn... widze tylko jednego konia... a powinny byc dwa zdaje mi sie... confused bo jestesograniczona. Na mnie mowią koniu. mrgreen ciekawe czemu wink mrgreen twisted nie pytaj bo bedzieszograniczona rolleyes eeee....to bylo pytanie retoryczne bo ja wiem czemu sweatdrop twisted czyli znowu tylko ja nie wiem... . . . . . . *foch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|