|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:43 pm
*foch na Zer0* i nawet mnie nie powitales -_- ok ja znikam, bo zmeczona jestem a jutro kolejna akcja jazdy snieznej xP
cya wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:43 pm
opcy Jaswinder hyhyhy moje szczurzyce właśnie zjadły Pasiakowi kurtkę xd szybkie plukanie zoladka moze szczura jescze wyratowac... niiii... ciury czują się jak najbardziej w porządku.. 3nodding zdąrzyły zjeść tylko rękaw... po co tam kurtkę wkładał gdzie szczury grasują, skoro jest do tego wieszak na ubrania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:44 pm
Miss_Karina *foch na Zer0* i nawet mnie nie powitales -_- ok ja znikam, bo zmeczona jestem a jutro kolejna akcja jazdy snieznej xP cya wam Eee.... witałem wszystkich sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:44 pm
Miss_Karina *foch na Zer0* i nawet mnie nie powitales -_- ok ja znikam, bo zmeczona jestem a jutro kolejna akcja jazdy snieznej xP cya wam papcie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:46 pm
witam wszystkich znajomych i nieznajomych smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:48 pm
Jaswinder opcy Jaswinder hyhyhy moje szczurzyce właśnie zjadły Pasiakowi kurtkę xd szybkie plukanie zoladka moze szczura jescze wyratowac... niiii... ciury czują się jak najbardziej w porządku.. 3nodding zdąrzyły zjeść tylko rękaw... po co tam kurtkę wkładał gdzie szczury grasują, skoro jest do tego wieszak na ubrania? no ale wiesz. nie wiadomo czego ta kurtka dotykala... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:49 pm
bluewoman witam wszystkich znajomych i nieznajomych smile nu czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:50 pm
opcy no ale wiesz. nie wiadomo czego ta kurtka dotykala... gonk A jak kurtka miała H.I.V. i miała jakąś ranę ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:50 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder hyhyhy moje szczurzyce właśnie zjadły Pasiakowi kurtkę xd szybkie plukanie zoladka moze szczura jescze wyratowac... niiii... ciury czują się jak najbardziej w porządku.. 3nodding zdąrzyły zjeść tylko rękaw... po co tam kurtkę wkładał gdzie szczury grasują, skoro jest do tego wieszak na ubrania? no ale wiesz. nie wiadomo czego ta kurtka dotykala... gonk ptasiej grypy... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:52 pm
mam Mię na kolanach i zapewniam cie, ze czuje sie swietnie... i nawet wciska łapkami spację xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:03 pm
aghrrrr... właśnie się zorientowałam że w towns i przy śpiewaniu koled w sklepach dostaje sie te same prezenty... i po co ja tyle lazilam po towns...? gupia jestem jak nic no... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|