|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:22 pm
Gosiak opcy a ja sie zachowuje jak gowniarz mrgreen heart i jest Ci z tym dobrze biggrin i to jak....... rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Gosiak oj tak przyznam ze sniezyca w centrum miasta to jedna z najgorszych rzeczy ;] no.... brrrr... yhshm.... bueheheh to jest rozbrajajace szczegulnie jak sie siedzi w cieplutkiej knajpce i przez szybe obserwuje sie rtych wszystkich ludzi biggrin przewracajacych i bradzacych w scniegu ...gorzej jak sie wraca z knajpki do domu ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina opcy a ja sie zachowuje jak gowniarz mrgreen heart hmmm i jestes przystojnym czerwonym X - em ;P u mnie wszystko chodzi.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:24 pm
Kimagure-chan [ bardzo bym chciała heart w wakacje napewno będę w Krakowie 4laugh heart no widzisz to juz cos ;] mowisz i masz :] tak na dobry poczatek taki wyjazd wystarczy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:25 pm
Gosiak Kimagure-chan [ bardzo bym chciała heart w wakacje napewno będę w Krakowie 4laugh heart no widzisz to juz cos ;] mowisz i masz :] tak na dobry poczatek taki wyjazd wystarczy XD blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:29 pm
Gosiak Miss_Karina Gosiak oj tak przyznam ze sniezyca w centrum miasta to jedna z najgorszych rzeczy ;] no.... brrrr... yhshm.... bueheheh to jest rozbrajajace szczegulnie jak sie siedzi w cieplutkiej knajpce i przez szybe obserwuje sie rtych wszystkich ludzi biggrin przewracajacych i bradzacych w scniegu ...gorzej jak sie wraca z knajpki do domu ;p ;DDD no fakt... whee a w Krakowie byłam jakies 2 lata temu i mam niezapomniane wspomnienia z pobytu w klasztorze gregoriańskim... ciemne wnętrza, cienkie promyki światła, spokój modlacych sie i śpiew mnichow gregorianskich... bardzo mi sie to spodobalo wink @opcy- pewnie cos u mnie chrzani sie od czasu do czasu -.-"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:35 pm
Carrier Has Arrived! Lichnuc ! Commencing...
Znaczy witam wszystkich.
Oi Opcy , co takiego Ci odpalił komp wtedy jak mi dupsko łoiłeś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:38 pm
PointZer0 Carrier Has Arrived! Lichnuc ! Commencing... Znaczy witam wszystkich. Oi Opcy , co takiego Ci odpalił komp wtedy jak mi dupsko łoiłeś ? ooo Zeruś!!! whee jak dzionek minal? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:38 pm
PointZer0 Carrier Has Arrived! Lichnuc ! Commencing... Znaczy witam wszystkich. Oi Opcy , co takiego Ci odpalił komp wtedy jak mi dupsko łoiłeś ? nie wiem........ wyskoczyl BSOD po tym sie jescze raz podniosl ale w rozdzielczosci 640/480 przy probie zmiany rozdzielczosci znowu sie zwiesil..... i jzu sie nie podniosl...... a taki bylem dumny. system stal prawie 3 lata.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:39 pm
hyhyhy moje szczurzyce właśnie zjadły Pasiakowi kurtkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:40 pm
opcy nie wiem........ wyskoczyl BSOD po tym sie jescze raz podniosl ale w rozdzielczosci 640/480 przy probie zmiany rozdzielczosci znowu sie zwiesil..... i jzu sie nie podniosl...... a taki bylem dumny. system stal prawie 3 lata..... Uroczo... Grafika ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:41 pm
Jaswinder hyhyhy moje szczurzyce właśnie zjadły Pasiakowi kurtkę xd to dobrze? biggrin bo ja sie strasznie ciesze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:41 pm
Jaswinder hyhyhy moje szczurzyce właśnie zjadły Pasiakowi kurtkę xd szybkie plukanie zoladka moze szczura jescze wyratowac... @Zero: no nie wiem wlasnie... chyba stery od grafy sie posypaly.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|