|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:10 am
Jaswinder ide se installnac co tam mi tata przyniosl... ZW milego instalowania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:12 am
Jaswinder moja kumpela miala podobno kiedys na jakims starym kompuchu 5MB (ciekawe jak to sie dalo zrobic) na HD A nie GB? XD ja mialam 4 GB na starym i nic tam długo nie moglo pozyc XD teraz mam 60 czy 70Gb ale i tka mi sie juz miejsce konczy, przez anime i zdjecia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma ktos moz e do sprzedania dosyc tanio whip of ice albo fire(te baiciki z listu dotatycejnego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiart Heh ... surprised Moze wtrafilas wlasnie na jakis "mlotow" i to dlatego ... zaproponowalam: mar 2005 wart 40k, may 2005 wart 25k i 25k goldow mysle, ze to uczciwa propozycja 3nodding Mmm... Patrzac na ceny w markecie to ninja Band kosztuje 90K ... a ty im oferujesz 70K ... rolleyes ...zawyzylas troszke ceny swoich itemkow ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:15 am
Shui_Inamoto Ma ktos moz e do sprzedania dosyc tanio whip of ice albo fire(te baiciki z listu dotatycejnego) niedawno mialam lecz juz opchnelam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:17 am
Ridsu Shui_Inamoto Ma ktos moz e do sprzedania dosyc tanio whip of ice albo fire(te baiciki z listu dotatycejnego) niedawno mialam lecz juz opchnelam szkoda bo cos mi mowi ze jego cena wzrosnie wiec chce kupic teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:18 am
Shui_Inamoto Ridsu Shui_Inamoto Ma ktos moz e do sprzedania dosyc tanio whip of ice albo fire(te baiciki z listu dotatycejnego) niedawno mialam lecz juz opchnelam szkoda bo cos mi mowi ze jego cena wzrosnie wiec chce kupic teraz nom ja poloje na Coco kitty i brak mi jeszcze 3k korcze blade a cenki rosna niestety T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:19 am
Kiart Mmm... Patrzac na ceny w markecie to ninja Band kosztuje 90K ... a ty im oferujesz 70K ... rolleyes ...zawyzylas troszke ceny swoich itemkow ... xp to sa najnizsze ceny autokupna listow w markecie-sprawdzalam przed chwila edit: jak to mozliwe, ze ceny tak spadly w 10 minut eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:20 am
Iael Shui_Inamoto Ridsu Shui_Inamoto Ma ktos moz e do sprzedania dosyc tanio whip of ice albo fire(te baiciki z listu dotatycejnego) niedawno mialam lecz juz opchnelam szkoda bo cos mi mowi ze jego cena wzrosnie wiec chce kupic teraz nom ja poloje na Coco kitty i brak mi jeszcze 3k korcze blade a cenki rosna niestety T-T a ja to nawet nie mam co o tym mazyc ni mam i miec nie bede tyla kasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:22 am
Iael Shui_Inamoto Ridsu Shui_Inamoto Ma ktos moz e do sprzedania dosyc tanio whip of ice albo fire(te baiciki z listu dotatycejnego) niedawno mialam lecz juz opchnelam szkoda bo cos mi mowi ze jego cena wzrosnie wiec chce kupic teraz nom ja poloje na Coco kitty i brak mi jeszcze 3k korcze blade a cenki rosna niestety T-T mhm coco moglem miec dawno tak samo bacik ale wydalem na glupiego stroj bejzbolisty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu a ja to nawet nie mam co o tym mazyc ni mam i miec nie bede tyla kasy why ? ... posprzedajesz itemki i jak znalazł masz 20K ,a moze i nawet więcej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:23 am
Ridsu Iael Shui_Inamoto Ridsu Shui_Inamoto Ma ktos moz e do sprzedania dosyc tanio whip of ice albo fire(te baiciki z listu dotatycejnego) niedawno mialam lecz juz opchnelam szkoda bo cos mi mowi ze jego cena wzrosnie wiec chce kupic teraz nom ja poloje na Coco kitty i brak mi jeszcze 3k korcze blade a cenki rosna niestety T-T a ja to nawet nie mam co o tym mazyc ni mam i miec nie bede tyla kasy mogals by miec swietnym interesem sa reindeer slipes zarobilem na nich ponad 20 k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|