|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 9:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 9:54 am
Kiart ... ninja ... ale to nie jest pwod do lez ... ... zapewne jest wiele inncyh osob ktorzy by chceli to sprzedac ... 3nodding ...chodz ja niestety do nich nie naleze ... ale ja ja chcialam ja miec teraz, zaraz, natychmiast! A matoly na exchangu chca tylko za gotowke, chociaz propnuje im wyrownanie w wartosciowych listach xp No ale to nic, niewazne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 9:57 am
Omega Sun ale ja ja chcialam ja miec teraz, zaraz, natychmiast! A matoly na exchangu chca tylko za gotowke, chociaz propnuje im wyrownanie w wartosciowych listach xp No ale to nic, niewazne ninja Heh ... surprised Moze wtrafilas wlasnie na jakis "mlotow" i to dlatego ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:01 am
opcy a nie prosciej posprzatac? mrgreen Jaga Jazzist > The Stix > Reminders tylko ,że ja nie ma czego sprzątac ... wszystkie dyski pozajmowała muzyka ,a jej nie mam serca wywalić ,więc trzeba będzie dokupić troche dysku ... zrezta co to jest 40GB jakie mam obecnie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:03 am
Kiart Heh ... surprised Moze wtrafilas wlasnie na jakis "mlotow" i to dlatego ... zaproponowalam: mar 2005 wart 40k, may 2005 wart 25k i 25k goldow mysle, ze to uczciwa propozycja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:04 am
lol... joł! blaugh xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:05 am
nie ma to jak nie wiedziec, co sie ma na kompie XD *wlasnie ogladala 'stzuke spadania' XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:07 am
YumiTao opcy a nie prosciej posprzatac? mrgreen Jaga Jazzist > The Stix > Reminders tylko ,że ja nie ma czego sprzątac ... wszystkie dyski pozajmowała muzyka ,a jej nie mam serca wywalić ,więc trzeba będzie dokupić troche dysku ... zrezta co to jest 40GB jakie mam obecnie rolleyes
no w sumie......... kapku malo........ ja teraz mam dwie 40 i jedna 20....... a w pierwszym kompie mialem cale 120MB mrgreen dobra szpadam........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:08 am
opcy YumiTao opcy a nie prosciej posprzatac? mrgreen Jaga Jazzist > The Stix > Reminders tylko ,że ja nie ma czego sprzątac ... wszystkie dyski pozajmowała muzyka ,a jej nie mam serca wywalić ,więc trzeba będzie dokupić troche dysku ... zrezta co to jest 40GB jakie mam obecnie rolleyes
no w sumie......... kapku malo........ ja teraz mam dwie 40 i jedna 20....... a w pierwszym kompie mialem cale 120MB mrgreen dobra szpadam........ moja kumpela miala podobno kiedys na jakims starym kompuchu 5MB (ciekawe jak to sie dalo zrobic) na HD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:09 am
opcy YumiTao opcy a nie prosciej posprzatac? mrgreen Jaga Jazzist > The Stix > Reminders tylko ,że ja nie ma czego sprzątac ... wszystkie dyski pozajmowała muzyka ,a jej nie mam serca wywalić ,więc trzeba będzie dokupić troche dysku ... zrezta co to jest 40GB jakie mam obecnie rolleyes
no w sumie......... kapku malo........ ja teraz mam dwie 40 i jedna 20....... a w pierwszym kompie mialem cale 120MB mrgreen dobra szpadam........ i co suszysz zęba mrgreen ... ja tez bede miec 120 GB ...jak se dokupie rolleyes
cya wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:09 am
ide se installnac co tam mi tata przyniosl... ZW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:10 am
YumiTao opcy YumiTao opcy a nie prosciej posprzatac? mrgreen Jaga Jazzist > The Stix > Reminders tylko ,że ja nie ma czego sprzątac ... wszystkie dyski pozajmowała muzyka ,a jej nie mam serca wywalić ,więc trzeba będzie dokupić troche dysku ... zrezta co to jest 40GB jakie mam obecnie rolleyes
no w sumie......... kapku malo........ ja teraz mam dwie 40 i jedna 20....... a w pierwszym kompie mialem cale 120MB mrgreen dobra szpadam........ i co suszysz zęba mrgreen ... ja tez bede miec 120 GB ...jak se dokupie rolleyes
cya wink on mial 120 MB
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 10:10 am
YumiTao opcy a nie prosciej posprzatac? mrgreen Jaga Jazzist > The Stix > Reminders tylko ,że ja nie ma czego sprzątac ... wszystkie dyski pozajmowała muzyka ,a jej nie mam serca wywalić ,więc trzeba będzie dokupić troche dysku ... zrezta co to jest 40GB jakie mam obecnie rolleyes
może pozgrywaj muzyke na plyty...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|