|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:48 am
opcy Ozzwald Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? Arabskim edit: fanatykiem.. lepiej brzmi sfrustrowanym mudzahedinem ktory ma dosc odzywiania sie samym kozim serem....... kozi ser jest dobry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:48 am
Terrorystka Frania Twisted_Exile Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? rofl mlodym Gambino co przezyl pozar a ukrywa sie bo plomienie zniszczyly jego pikna twarzyczke rofl mrgreen twisted gino.... to by bylo wtedy za proste XP
pozatym Gino mial chyba błękitne oczy a nie brązowawe................ pierdolony szkla nosi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:50 am
Ozzwald Terrorystka Frania Twisted_Exile Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? rofl mlodym Gambino co przezyl pozar a ukrywa sie bo plomienie zniszczyly jego pikna twarzyczke rofl mrgreen twisted gino.... to by bylo wtedy za proste XP
pozatym Gino mial chyba błękitne oczy a nie brązowawe................ pierdolony szkla nosi... w sumie to mógłby sobie pozwolić............ jest bogaczem XP po tatusiu XP yuck mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:50 am
Ozzwald opcy Ozzwald Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? Arabskim edit: fanatykiem.. lepiej brzmi sfrustrowanym mudzahedinem ktory ma dosc odzywiania sie samym kozim serem....... ja sie kiedys do nich przylacze... i wysadze sie w ich imieniu w tramwaju o 8 rano jak jest pelen emerytow co musza jechac do lekarza i na zakupy jak ja ide do szkoly ALLAH AKHBAR! 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:53 am
Terrorystka Frania Twisted_Exile Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? rofl mlodym Gambino co przezyl pozar a ukrywa sie bo plomienie zniszczyly jego pikna twarzyczke rofl mrgreen twisted gino.... to by bylo wtedy za proste XP
pozatym Gino mial chyba błękitne oczy a nie brązowawe................ rofl a moze tatus przezyl nie wem ja sie nie znm nie bnylo mnie wtedy na Gai w sobote czy niedziele sie chyba wyjasni kto to rofl mrgreen twisted albo ten ktos ootworzy skelp z bronia rofl nevermind mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:55 am
dobra pogadalem soibe o dupie marynie jest mi fajnie wiec sobie ide...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:01 am
Ozzwald dobra pogadalem soibe o dupie marynie jest mi fajnie wiec sobie ide... *gra w Token Slots*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:14 am
Mos Def [The New Danger #01] The Boogie Man Song [2:23]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:16 am
Terrorystka Frania Ozzwald dobra pogadalem soibe o dupie marynie jest mi fajnie wiec sobie ide... *gra w Token Slots* *dzifkuje na markecie* jeszcze tylko 40k i bede miec rozki 4laugh rofl mrgreen twisted 07. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38] 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:18 am
Twisted_Exile Terrorystka Frania Ozzwald dobra pogadalem soibe o dupie marynie jest mi fajnie wiec sobie ide... *gra w Token Slots* *dzifkuje na markecie* jeszcze tylko 40k i bede miec rozki 4laugh rofl mrgreen twisted 07. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38] 3nodding noto serio nieduzo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:20 am
opcy Twisted_Exile Terrorystka Frania Ozzwald dobra pogadalem soibe o dupie marynie jest mi fajnie wiec sobie ide... *gra w Token Slots* *dzifkuje na markecie* jeszcze tylko 40k i bede miec rozki 4laugh rofl mrgreen twisted 07. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38] 3nodding noto serio nieduzo.... ehhhh niby duzo a tka niewiele sad dobra niewazne widze ze zly umor masz confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:22 am
Twisted_Exile ehhhh niby duzo a tka niewiele sad dobra niewazne widze ze zly umor masz confused twisted juz druga osoba mi to mowi.. a ja humor mam wysmienity......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:23 am
opcy Twisted_Exile ehhhh niby duzo a tka niewiele sad dobra niewazne widze ze zly umor masz confused twisted juz druga osoba mi to mowi.. a ja humor mam wysmienity...... ale taki jakis dziwny jestes jak masz wysmienity humor...hmmmm dziwnym jestes mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:23 am