|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:37 am
Ozzwald opcy ale ja i tak nie pije.... wywrotowiec i swiadomie uszczuplajacy dochody panstwa bezideowiec........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:37 am
Twisted_Exile Jaswinder opcy Jaswinder OPC: co to za przemeczone galy masz w sigu? xd poruszasz sie po cienkim lodzie......... zaraz wpadne... mrgreen to m i troche poludniowa rozmowe przypomina rofl mrgreen twisted i takich ludzi sie boje... bo musze bardzo na slowa uwazac zanim cos powiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:38 am
opcy Ozzwald opcy Ozzwald a ty co dola masz czy jak ? wrecz przeciwnie... to nie pojde z toba na voodke blaugh ale ja i tak nie pije.... mrgreen *kaszl kaszl* oczywiscie ze nie alkohol i inne uzywki sa Ci oPce mrgreen rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:38 am
Chyba = Perhaps albo maybe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:39 am
Ozzwald Twisted_Exile Jaswinder opcy Jaswinder OPC: co to za przemeczone galy masz w sigu? xd poruszasz sie po cienkim lodzie......... zaraz wpadne... mrgreen to m i troche poludniowa rozmowe przypomina rofl mrgreen twisted i takich ludzi sie boje... bo musze bardzo na slowa uwazac zanim cos powiem... :> Ja tylko odplacam pieknza nadobne *wzrusza ramionami* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald opcy ale ja i tak nie pije.... wywrotowiec i swiadomie uszczuplajacy dochody panstwa bezideowiec........ oddaj wiaderko i grabki, nie bede sie z toba bawic bo mama mi nie pozwala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XtremeGayPinkFairy Chyba = Perhaps albo maybe mniej wiecej zmykam.. tymczasem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:40 am
czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:41 am
Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? Arabskim edit: fanatykiem.. lepiej brzmi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:41 am
Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? rofl mlodym Gambino co przezyl pozar a ukrywa sie bo plomienie zniszczyly jego pikna twarzyczke rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:42 am
Ozzwald oddaj wiaderko i grabki, nie bede sie z toba bawic bo mama mi nie pozwala nie oddam....... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:43 am
Ozzwald Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? Arabskim edit: fanatykiem.. lepiej brzmi sfrustrowanym mudzahedinem ktory ma dosc odzywiania sie samym kozim serem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:46 am
opcy Ozzwald oddaj wiaderko i grabki, nie bede sie z toba bawic bo mama mi nie pozwala nie oddam....... pirate Jas... a on mi nie chce oddac wiaderka i grabek crying gonk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:47 am
Twisted_Exile Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? rofl mlodym Gambino co przezyl pozar a ukrywa sie bo plomienie zniszczyly jego pikna twarzyczke rofl mrgreen twisted gino.... to by bylo wtedy za proste XP
pozatym Gino mial chyba błękitne oczy a nie brązowawe................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:47 am
opcy Ozzwald Terrorystka Frania czytaliscie historyjke? :/ jak myslicie kim jest Masque? Arabskim edit: fanatykiem.. lepiej brzmi sfrustrowanym mudzahedinem ktory ma dosc odzywiania sie samym kozim serem....... ja sie kiedys do nich przylacze... i wysadze sie w ich imieniu w tramwaju o 8 rano jak jest pelen emerytow co musza jechac do lekarza i na zakupy jak ja ide do szkoly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|