|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:26 am
wieeem chyba = perhaps (sama na to wpadłam) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:26 am
Jaswinder Terrorystka Frania ozzz.... czemu masz 'nekrologopodobnec�ś' w sigu z twoim nazwiskiem i imieniem.........? "wszyscy kiedyś umrzemy" ktos wie jak bedzie "chyba" po angielsku? ja mówie.. albo I hope albo I think so ..... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder wieeem chyba = perhaps (sama na to wpadłam) 3nodding nie masz wiekszych problemow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder wieeem chyba = perhaps (sama na to wpadłam) 3nodding to: moze, mozliwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder wieeem chyba = perhaps (sama na to wpadłam) 3nodding aaa no właśnie blaugh *wali głową w ściane* gdzie ja mam głowe x___x !? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder wieeem chyba = perhaps (sama na to wpadłam) 3nodding nie masz wiekszych problemow? a ty co dola masz czy jak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:29 am
opcy Jaswinder wieeem chyba = perhaps (sama na to wpadłam) 3nodding nie masz wiekszych problemow? opcy sie zdegustował rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:30 am
Ozzwald opcy Jaswinder wieeem chyba = perhaps (sama na to wpadłam) 3nodding nie masz wiekszych problemow? a ty co dola masz czy jak ? on zawsze taki jest najwidoczniej nie bierzemy jego odpowiedzi bezpośrednio a gdy już bierzemy to wydaje się nam iż jest zdołowany....................... mrah mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:31 am
Ozzwald a ty co dola masz czy jak ? wrecz przeciwnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:31 am
opcy Ozzwald a ty co dola masz czy jak ? wrecz przeciwnie... to nie pojde z toba na voodke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:35 am
Ozzwald opcy Ozzwald a ty co dola masz czy jak ? wrecz przeciwnie... to nie pojde z toba na voodke blaugh ale ja i tak nie pije.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:36 am
opcy ale ja i tak nie pije.... wywrotowiec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:36 am
Jaswinder opcy Jaswinder OPC: co to za przemeczone galy masz w sigu? xd poruszasz sie po cienkim lodzie......... zaraz wpadne... mrgreen to m i troche poludniowa rozmowe przypomina rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|