|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:13 am
opcy Ozzwald XtremeGayPinkFairy Z Polski ale mieszkam w Ameryce 3nodding ktorej ? ameryki nie istnieja.... mrgreen .... mrgreen to gdzie Nil plynie w takim razie? HE?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:14 am
chcesz o tym porozmawiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Ozzwald XtremeGayPinkFairy Z Polski ale mieszkam w Ameryce 3nodding ktorej ? ameryki nie istnieja.... mrgreen .... mrgreen to gdzie Nil plynie w takim razie? HE? w Afryce... przepraszam nie znam sie na zartach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:15 am
Jaswinder opcy Ozzwald XtremeGayPinkFairy Z Polski ale mieszkam w Ameryce 3nodding ktorej ? ameryki nie istnieja.... mrgreen .... mrgreen to gdzie Nil plynie w takim razie? HE? nil plynie korytem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:16 am
4laugh heart Anytime. (nie wiem jak to po polsku powiedziec sweatdrop ..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:16 am
OPC: co to za przemeczone galy masz w sigu? xd
OZZ: Nil nie może plynac w Afryce, bo maly Wojtus z Oratorium powiedzial, ze plynie w Ameryce!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:17 am
XtremeGayPinkFairy 4laugh heart Anytime. (nie wiem jak to po polsku powiedziec sweatdrop ..) hmmm... moze "do uslug"? chyba sie tam tez przeprowadze do tej ameryki... jezyk fajny i w ogole podobno git (moja psorka tam dzieci nianczyla na studiach)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:18 am
Jaswinder OPC: co to za przemeczone galy masz w sigu? xd poruszasz sie po cienkim lodzie.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:20 am
Jaswinder XtremeGayPinkFairy 4laugh heart Anytime. (nie wiem jak to po polsku powiedziec sweatdrop ..) hmmm... moze "do uslug"? chyba sie tam tez przeprowadze do tej ameryki... jezyk fajny i w ogole podobno git (moja psorka tam dzieci nianczyla na studiach) Chyba kiedy colwiek? sweatdrop Ja ide, jack chcesz to mozez me wyslac PM kiedy chcesz 3nodding heart Dzienki za tlumaczenie mi kilka zeczy heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:23 am
opcy Jaswinder OPC: co to za przemeczone galy masz w sigu? xd poruszasz sie po cienkim lodzie......... zaraz wpadne... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|