|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 6:54 am
Gosiak czesc dupeczki (rozmyla o akowej arenie ... i znow strace 1k XD) czesc gosiaq tez sobie zrobie kompu-kompu, ale wieczorkiem... (nie mylic z "z wieczorkiem")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 6:54 am
EvilYuki halo ^.^ wlasnie leje sobie wody do wanny, wezme dluuuuga kapiel.... ^.^ Wez zulta kaczuszke ze saba 3nodding heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 6:55 am
EvilYuki halo ^.^ wlasnie leje sobie wody do wanny, wezme dluuuuga kapiel.... ^.^ a jaki masz plyn do kapieli? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 6:56 am
XtremeGayPinkFairy Gosiak czesc dupeczki (rozmyla o akowej arenie ... i znow strace 1k XD) Wielka dupa sie odezwala xd heart heart ojoj biggrin cuz za gruboskurnosc biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 6:57 am
Gosiak XtremeGayPinkFairy Gosiak czesc dupeczki (rozmyla o akowej arenie ... i znow strace 1k XD) Wielka dupa sie odezwala xd heart heart ojoj biggrin cuz za gruboskurnosc biggrin blaugh ja bym powiedziala, ze wrecz grubianskosc... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 6:57 am
oi oi oi!
*tryb z glupim usmiechem na mordzie*
DANGERDOOM [The Mouse and the Mask #01] El Chupa Nibre [2:42]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 6:58 am
XtremeGayPinkFairy EvilYuki halo ^.^ wlasnie leje sobie wody do wanny, wezme dluuuuga kapiel.... ^.^ Wez zulta kaczuszke ze saba 3nodding heart heart a wcale ze nie bo gumowego kurczaka xp oooooooooooooooooooooopcuuuuuuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 6:59 am
Gosiak XtremeGayPinkFairy Gosiak czesc dupeczki (rozmyla o akowej arenie ... i znow strace 1k XD) Wielka dupa sie odezwala xd heart heart ojoj biggrin cuz za gruboskurnosc biggrin blaugh Co ten ostani wyraz znaczy? sweatdrop sweatdrop (nie wiem dlaczego tu zawsze wracam, prawie nie rozumiem wszystkiego -_____-;; ..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:00 am
Jaswinder Gosiak XtremeGayPinkFairy Gosiak czesc dupeczki (rozmyla o akowej arenie ... i znow strace 1k XD) Wielka dupa sie odezwala xd heart heart ojoj biggrin cuz za gruboskurnosc biggrin blaugh ja bym powiedziala, ze wrecz grubianskosc... xd bueheheeh dokladnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:00 am
Jaswinder oooooooooooooooooooooopcuuuuuuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:02 am
Jaswinder XtremeGayPinkFairy EvilYuki halo ^.^ wlasnie leje sobie wody do wanny, wezme dluuuuga kapiel.... ^.^ Wez zulta kaczuszke ze saba 3nodding heart heart a wcale ze nie bo gumowego kurczaka xp oooooooooooooooooooooopcuuuuuuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh co Ty o ptasiej grypie nie slyszalas? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:02 am
Jaswinder EvilYuki halo ^.^ wlasnie leje sobie wody do wanny, wezme dluuuuga kapiel.... ^.^ a jaki masz plyn do kapieli? xd Piasek musujacy zserii "Cos tam afryki" Bielendy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:03 am
gruboskorny = thick-skinned grubianstwo = effrontery grubianski = coarse grubianin = churl
mam nadzieje, ze sie nie pomylilam teraz mozesz uzywac... chyba ze mam tlumaczyc w jakims innym jezyku (da sie zrobic)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:04 am
XtremeGayPinkFairy Gosiak XtremeGayPinkFairy Gosiak czesc dupeczki (rozmyla o akowej arenie ... i znow strace 1k XD) Wielka dupa sie odezwala xd heart heart ojoj biggrin cuz za gruboskurnosc biggrin blaugh Co ten ostani wyraz znaczy? sweatdrop sweatdrop (nie wiem dlaczego tu zawsze wracam, prawie nie rozumiem wszystkiego -_____-;; ..) jakby to wytlumaczyc hmm.. XD wielka dupa - to zgrubienie dlatego powiedzialam gruboskornosc a dupeczka to takie delikatne zdrobnienie ;] przeciwnienstwo razz nie wiem czy cos zrozumiales ja zawsze jeszcze bardziej utrudniam razz nu i bardzo dobrze ze wracasz !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 7:04 am
Irinn Jaswinder XtremeGayPinkFairy EvilYuki halo ^.^ wlasnie leje sobie wody do wanny, wezme dluuuuga kapiel.... ^.^ Wez zulta kaczuszke ze saba 3nodding heart heart a wcale ze nie bo gumowego kurczaka xp oooooooooooooooooooooopcuuuuuuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytuuuuuuuuuul 4laugh 4laugh 4laugh co Ty o ptasiej grypie nie slyszalas? xd wlasnie probuje go zarazic... xd EY: ja mam rozany plyn do kapieli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|