|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:53 am
Danthes Ibris Dobry :3
Of koz, nikt nie wie, kim jest The Masque XD sexowne liski - witaj Mozesz na nie zaglosowac od poniedzialku na Avatar Arenie :3
Del - tak wlasnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:53 am
Delein Ibris Dobry :3
Of koz, nikt nie wie, kim jest The Masque XD Ja wiem ja! Ja wiem! To... Łoman Giełtych! raczej ojciec dyrektor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:55 am
Ibris Danthes Ibris Dobry :3
Of koz, nikt nie wie, kim jest The Masque XD sexowne liski - witaj Mozesz na nie zaglosowac od poniedzialku na Avatar Arenie :3
Del - tak wlasnie XDA ja zem spadla z pierwszej 30 V.v... Mam teraz 100ktorestam...blah...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:55 am
... 50 paczuszka w invertarzu ...xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:56 am
Delein Ibris Danthes Ibris Dobry :3
Del - tak wlasnie XDA ja zem spadla z pierwszej 30 V.v... Mam teraz 100ktorestam...blah... to przez tą czapke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:57 am
Patataju, przeciez tam avek nie zmienia sie, jak cos zakladam...raz sie wgrywa i kaput!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:58 am
Delein A ja zem spadla z pierwszej 30 V.v... Mam teraz 100ktorestam...blah... nie przejmuj sie, oni na pewno Ci obnizaja z zazdrosci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:59 am
musze isc do zobaczenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ... 50 paczuszka w invertarzu ...xD po co Ci tyle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Delein A ja zem spadla z pierwszej 30 V.v... Mam teraz 100ktorestam...blah... nie przejmuj sie, oni na pewno Ci obnizaja z zazdrosci wink Tajasne XD Jak tam widzialam niektore avki, to o moi bogowie...nawet nie z drogimi itemkami, ale bardzo stylowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 4:00 am
Danthes Delein Ibris Danthes Ibris Dobry :3
Del - tak wlasnie XDA ja zem spadla z pierwszej 30 V.v... Mam teraz 100ktorestam...blah... to przez tą czapke tez tak sadze.. no ale moje poczucie estetyki jest bardzo niskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kryć się *podchodzi do wieży z zamiarem puszczenia TH* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 4:01 am
Delein Patataju, przeciez tam avek nie zmienia sie, jak cos zakladam...raz sie wgrywa i kaput! no dobra już dobra - ja tam bede siedział jak na set muszkietera zarobie - czylie jeszcze troche gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|