|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:38 am
Twisted_Exile Danthes Twisted_Exile Omega - czosnek bleeeeeeeeeeee...amol bleeeeeeeeeeeeeeeee xp mrgreen twisted masz zadatki na wamp'ira a ten kielek w sigu to niby skad mrgreen twisted 4laugh koci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:38 am
Jaswinder Twisted_Exile Danthes Twisted_Exile Omega - czosnek bleeeeeeeeeeee...amol bleeeeeeeeeeeeeeeee xp mrgreen twisted masz zadatki na wamp'ira a ten kielek w sigu to niby skad mrgreen twisted 4laugh BIAŁY KIEŁ!! eek xd nie psam czy tam wilkiem nie jestem xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:39 am
Twisted_Exile czy to ze jestes (nie)szanowna pani moderatorka oznacza ze Ty sie znasz wink mrgreen mrgreen mrgreen twisted heart 4laugh TY.. TY.. TY... @ zlosliwa wink !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:40 am
Omega Sun Twisted_Exile czy to ze jestes (nie)szanowna pani moderatorka oznacza ze Ty sie znasz wink mrgreen mrgreen mrgreen twisted heart 4laugh TY.. TY.. TY... @ zlosliwa wink ! aj ty ty niedobra ty... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:42 am
Omega Sun Twisted_Exile czy to ze jestes (nie)szanowna pani moderatorka oznacza ze Ty sie znasz wink mrgreen mrgreen mrgreen twisted heart 4laugh TY.. TY.. TY... @ zlosliwa wink ! crying crying wcale malpa nie jestem crying crying crying crying tylko Twistus blaugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeszcze bedzie przepieknie Jeszcze bedzie normalnie...
Yaaay Antyradio!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w barton jest znowu ta reporterka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:43 am
Delein Jeszcze bedzie przepieknie Jeszcze bedzie normalnie...Yaaay Antyradio! ROCK! HONOR! OJCZYZNA! cool twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:44 am
Twisted_Exile Delein Jeszcze bedzie przepieknie Jeszcze bedzie normalnie...Yaaay Antyradio! ROCK! HONOR! OJCZYZNA! cool twisted NIEGRZECZNE DZIECI ETERU! Say- wiemy wiemy :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:46 am
Delein Twisted_Exile Delein Jeszcze bedzie przepieknie Jeszcze bedzie normalnie...Yaaay Antyradio! ROCK! HONOR! OJCZYZNA! cool twisted NIEGRZECZNE DZIECI ETERU! Say- wiemy wiemy :3 moje ulubione CZULE DRANIE (dla niezorientowanych niech sobieprzypomna reklame radia zet czule GRanie) rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:49 am
Dobry :3
Of koz, nikt nie wie, kim jest The Masque XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:50 am
Ibris Dobry :3
Of koz, nikt nie wie, kim jest The Masque XD sexowne liski - witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:50 am
O_o to sie zadko zdaza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:51 am
Ibris Dobry :3
Of koz, nikt nie wie, kim jest The Masque XD Ja wiem ja! Ja wiem! To... Łoman Giełtych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|