|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:29 am
Omega Sun Delein Od tygodnia biore cholinex, bo gardlo mnie boli...a dzisiaj wstalam, swiat mi zawirowal, poszlam sie wykapac i chyba mam goraczke...caly czas mi sie w glowie kreci...gripexa wzielam... *leci poszukac lekarstw* jak na gardlo to: 1) zjedz glowke czosnku 2) odizoluj sie od ludzi do czasu az przestaniesz smierdziec Nigdy nie mialam odwagi przetestowac tej metody ale podobno dziala xd Nie wezme teraz czosnku, bo zaraz przyjedzie Adwokat, a potem jedziemy na sesje XD Byloby zabawnie mrgreen Avsko Say!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:29 am
Ozzwald Twisted_Exile ninja bry dzin ninja twisted dzien dobry orginalny Sig Omega - czosnek bleeeeeeeeeeee...amol bleeeeeeeeeeeeeeeee xp mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:31 am
Twisted_Exile Omega - czosnek bleeeeeeeeeeee...amol bleeeeeeeeeeeeeeeee xp mrgreen twisted masz zadatki na wamp'ira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder powiadasz? nawet z takim amolem sprzed jakichś 10 lat? (no dobra... może trochę więcej...) twisted ja mowilam o opcji pierwszej, tej z witaminkami wink Amol odkrylam przypadkiem- mama mi przyniosla do inhalacji a ja nie wiedzialam, ze to do tego sluzy i wypilam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Omega Sun Delein Od tygodnia biore cholinex, bo gardlo mnie boli...a dzisiaj wstalam, swiat mi zawirowal, poszlam sie wykapac i chyba mam goraczke...caly czas mi sie w glowie kreci...gripexa wzielam... *leci poszukac lekarstw* jak na gardlo to: 1) zjedz glowke czosnku 2) odizoluj sie od ludzi do czasu az przestaniesz smierdziec Nigdy nie mialam odwagi przetestowac tej metody ale podobno dziala xd Nie wezme teraz czosnku, bo zaraz przyjedzie Adwokat, a potem jedziemy na sesje XD Byloby zabawnie mrgreen Avsko Say! moze bedzie jakas smierdzaca przygoda i wtedy moglyby byc efekty specjalne rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no nie wierzę... Say we własnej osobie... wczoraj się o ciebie siostry pytały xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:32 am
Danthes Twisted_Exile Omega - czosnek bleeeeeeeeeeee...amol bleeeeeeeeeeeeeeeee xp mrgreen twisted masz zadatki na wamp'ira czosnek bleeeee amol bleeeeeee POPIERAM!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:33 am
Twisted_Exile Nie wezme teraz czosnku, bo zaraz przyjedzie Adwokat, a potem jedziemy na sesje XD Byloby zabawnie mrgreen Avsko Say! moze bedzie jakas smierdzaca przygoda i wtedy moglyby byc efekty specjalne rofl mrgreen twisted To sesja planszowki Cthulhu...predzej jakbysmy w Wampira grali, to moglabym ich poskramiac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:33 am
Jaswinder czosnek bleeeee amol bleeeeeee POPIERAM!! eee tam, nie znacie sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:34 am
Omega Sun Jaswinder powiadasz? nawet z takim amolem sprzed jakichś 10 lat? (no dobra... może trochę więcej...) twisted ja mowilam o opcji pierwszej, tej z witaminkami wink Amol odkrylam przypadkiem- mama mi przyniosla do inhalacji a ja nie wiedzialam, ze to do tego sluzy i wypilam xp aha... no ja do zeszłego roku nie wiedziałam ze amol sie pije... dopiero po tej reklamie, co przez iles lat uzywaja amol i jedna baba to piła łyżeczką u nas sie zawsze amolem przecieralo czolo... diabli wiedza po co sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:35 am
Omega Sun Jaswinder czosnek bleeeee amol bleeeeeee POPIERAM!! eee tam, nie znacie sie wink za to sos czosnkowy MNIAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Danthes Twisted_Exile Omega - czosnek bleeeeeeeeeeee...amol bleeeeeeeeeeeeeeeee xp mrgreen twisted masz zadatki na wamp'ira a ten kielek w sigu to niby skad mrgreen twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Omega Sun Delein Od tygodnia biore cholinex, bo gardlo mnie boli...a dzisiaj wstalam, swiat mi zawirowal, poszlam sie wykapac i chyba mam goraczke...caly czas mi sie w glowie kreci...gripexa wzielam... *leci poszukac lekarstw* jak na gardlo to: 1) zjedz glowke czosnku 2) odizoluj sie od ludzi do czasu az przestaniesz smierdziec Nigdy nie mialam odwagi przetestowac tej metody ale podobno dziala xd Nie wezme teraz czosnku, bo zaraz przyjedzie Adwokat, a potem jedziemy na sesje XD Byloby zabawnie mrgreen Avsko Say! jeszcze zrob cos zebys wydychala zielonym dymiem i bedziecie mieli sesje w realu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:36 am
Twisted_Exile Danthes Twisted_Exile Omega - czosnek bleeeeeeeeeeee...amol bleeeeeeeeeeeeeeeee xp mrgreen twisted masz zadatki na wamp'ira a ten kielek w sigu to niby skad mrgreen twisted 4laugh BIAŁY KIEŁ!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:37 am
Omega Sun Jaswinder czosnek bleeeee amol bleeeeeee POPIERAM!! eee tam, nie znacie sie wink czy to ze jestes (nie)szanowna pani moderatorka oznacza ze Ty sie znasz wink mrgreen mrgreen mrgreen twisted heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|