|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:55 pm
Kagenoyami endo21 Kagenoyami endo21 No to musiales miec strasznie patologiczne dziecinstwo skoro uczyli cie takich rzeczy w przedszkolu frajerze Nie tak jak wy, panowie E. Macie juz chyba obsesje na punkcie slowa 'patologia'... Jak chcesz poszpanowac trudnymi slowkami, to polecam 'rododendron', przynajmniej fajnie brzmi, a w tym waszym calym belkocie nie zrobi to roznicy mrgreen
a masz juz odznake poke-frajera? rofl Szkoda ze niewiesz co to znaczy PokeLamusie... A co do patologi to jak narazie tylko ty pasujesz (^_^) Nie jest to, bynajmniej, moj zaden duchowy mentor, ale zacytuje go, kimkolwiek jest:
A schrupiesz orzecha? mrgreen no to juz przesada! Jak cytowac to chociaz kropka-w-kropke, czyli : "A skruszysz orzecha?" Tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:10 am
degenerat EL_TARO Ale z was Dupo Lizy, szczegulnie ty kukus. Jak ktos nowy sie przywito, to od razu klniecie na czym to Swiat stoi. Nie interesuja mnie wasze komenty bo sa zalosne wiec spierdalam i mam na was pojechane, moze za jakis czas wroce i wam znow ublize jakims dosadnym -ale szczerym- komentem... narczello d**k head`s /kiscie sie we wlasnej bezczelnosci... -patologiczne szczyle-masz ty dzieciaku problemy - jak ja nie lubie chlopcow w okresie dojrzewania stare a swoja droga z jakiej telenoweli wytrzasnoles ta ksywe? rofl TARO ALIEN INVADER mrgreen czy jakos tak. Jest przynajmniej orginalniejsza od:Zdzichu, Lysy, Siwy, Kage, degenerat... rofl -prawde mowaic wymyslilem to na wstepie sweatdrop TARO to xywa ktora wymyslilem gdy mialem 11 lub 12 lat i nie moge sobie przypomniec dla czego? jestem sentymentalny wiec ja zostawilem- Ten topic wnerwia mnie co kazdy glupi koment. Zastanawiam sie... wielu z was chce bym odszedl. hmm... moze macie racje. Moze siedzenie na tak glupim topicu z banda gowniarzy jest strata czasu? Te wasze mizerne posty naprawde wchodza mi na psyche. O zesz w morde! moze ja skoncze... jak... jak... jak Wy!? W zyciu! nigdy! Bleee.... myslalem ze malo rzeczy na swiecie moze mnie zbulwersowac. Ale myslalem tak zanim poznalem paru Dupolizow, na tym topicu. Do gildii osobisci enic nie mam. Ale topic w ktorym jedynie 3, no dobra 4 osoby mowia z jakimkolwiek sensem to jak dla nie zenada. Prawde mowiac mam sporo rzeczy ktorymi mogl bym sie zajac... hmm... takimi jak, nie czytanie postow od Kage... lub... y... na przyklad.... podlewanie kwiatkow... tak... to zajecie jest bardziej rozwijajace umyslowo niz udzielanie sie tutaj. Pewnie jak wyjde to znow zaczniecie sobie Dupy Lizac. Jak zawsze -co sie rzuca w oczy- bedziecie bluzgac na swiat, a w szczegulnosci na osoby postronne, nic nie zwaizane z tematami ktore tu poruszacie. Za jakis czas znow wejdzie jakis kolo i sie przywita. Oczywisice znow zostanie zbesztany. I ja znow wpierdziele sie na topic razem z wieksza grupka koksow. A wy znow swoje, i nadal bedziecie sie kisic we wlasnej bezczelnosci. I tak znow i znow... az skonczycie przy 40 stojac tuz przy monopolowym, gadajac o tym jak glupio wygladaja wasi sasiedzi i o innych bardzo istotnych sprawach, majacych bardzo wazny wplyw na losy swiata i tak.. dalej... i dalej.. i dalej bedziecie pol mozgami do poki nuie wyjdziecie z topicu. Ja juz SPADAM. Ulzylo wam? to dobrze ze zostawilem po sobie choc jedno dobre wspomnienie mrgreen Przez jakis czas pewnie bedziecie jeszcze na mnie bluzgac rozpamietywujac jak to wam sie naprzykszylem. I dobrze bo taka jest kolej rzeczy. Melina pozostanie jeszcze dlugo na pierwym miejscu udzielajacych sie gajowiczow w gilgii. Niezycze zle, z powazaniem EL_TARO biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 1:26 am
EL_TARO Jak bys czytala od poczatku to bys wiedziala: Pisze bo nie lubie jak mi kto w kasze prycha, a i niecierpie jak sie taki mizerny Kage... wpierdziela na inne topici tylko po to by mi podokuczac. Kage... na prawde jest tak glupi na jakiego sie robi. Slyszalem ze to net zrobil z niego takiego lamerskiedo niedopierda. Za to wlasnie jestem zly i niby czemu mial bym stad powypierdalac, skoro to jest topic o bluzganiu. Zrobiliscie go, to se kozystam. Przeciez o to tu biega. Jak byscie zrobili topic o lizaniu innym dupy to pewnie byscie tam wlazili i serduszka wysylali gonk . Topic to topci i nic tego nie zmieni. Jak macie problem to go skasujcie. 1) Czytam dyskusje od poczatku uwaznie (najwyrazniej w przeciwienstwie do Ciebie). 2) To nie jest topik o bluzganiu, tylko topik niecenzurowany. Jakbys przejrzal poczatkowe strony to bys wiedzial xp 3) To, ze nie obowiazuje tu regulamin, nie znaczy, ze trzeba wykazywac sie chamstwem i obrazac osoby, ktorych sie nie zna, wysnuwajac jakies przedziwne wnioski w stylu: " Slyszalem ze to net zrobil z niego takiego lamerskiedo niedopierda". 4) Jedyna osoba, ktora ma problem z tym topikiem jestes Ty. Topik istnieje od poczatku gildii i jak do tej pory nikomu nie przeszkadzal. Jak komus nie pasuje panujacy tu klimat, to po prostu tu nie wchodzi. Od witania sie, sa inne tematy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 1:30 am
racqel Kagenoyami endo21 Kagenoyami endo21 No to musiales miec strasznie patologiczne dziecinstwo skoro uczyli cie takich rzeczy w przedszkolu frajerze Nie tak jak wy, panowie E. Macie juz chyba obsesje na punkcie slowa 'patologia'... Jak chcesz poszpanowac trudnymi slowkami, to polecam 'rododendron', przynajmniej fajnie brzmi, a w tym waszym calym belkocie nie zrobi to roznicy mrgreen
a masz juz odznake poke-frajera? rofl Szkoda ze niewiesz co to znaczy PokeLamusie... A co do patologi to jak narazie tylko ty pasujesz (^_^) Nie jest to, bynajmniej, moj zaden duchowy mentor, ale zacytuje go, kimkolwiek jest:
A schrupiesz orzecha? mrgreen no to juz przesada! Jak cytowac to chociaz kropka-w-kropke, czyli : "A skruszysz orzecha?" Tak? Prawda ze farjerskla pala (^_^) ten Kage...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 1:37 am
Omega Sun EL_TARO Jak bys czytala od poczatku to bys wiedziala: Pisze bo nie lubie jak mi kto w kasze prycha, a i niecierpie jak sie taki mizerny Kage... wpierdziela na inne topici tylko po to by mi podokuczac. Kage... na prawde jest tak glupi na jakiego sie robi. Slyszalem ze to net zrobil z niego takiego lamerskiedo niedopierda. Za to wlasnie jestem zly i niby czemu mial bym stad powypierdalac, skoro to jest topic o bluzganiu. Zrobiliscie go, to se kozystam. Przeciez o to tu biega. Jak byscie zrobili topic o lizaniu innym dupy to pewnie byscie tam wlazili i serduszka wysylali gonk . Topic to topci i nic tego nie zmieni. Jak macie problem to go skasujcie. 1) Czytam dyskusje od poczatku uwaznie (najwyrazniej w przeciwienstwie do Ciebie). 2) To nie jest topik o bluzganiu, tylko topik niecenzurowany. Jakbys przejrzal poczatkowe strony to bys wiedzial xp 3) To, ze nie obowiazuje tu regulamin, nie znaczy, ze trzeba wykazywac sie chamstwem i obrazac osoby, ktorych sie nie zna, wysnuwajac jakies przedziwne wnioski w stylu: " Slyszalem ze to net zrobil z niego takiego lamerskiedo niedopierda". 4) Jedyna osoba, ktora ma problem z tym topikiem jestes Ty. Topik istnieje od poczatku gildii i jak do tej pory nikomu nie przeszkadzal. Jak komus nie pasuje panujacy tu klimat, to po prostu tu nie wchodzi. Od witania sie, sa inne tematy. A ten wniosek to od Crazy Chaz, bo ponoc sie znaja. I kage robi z siebie palanta jedynie spowodu netu, a tak to normalny z niego koles. Zeby nie bylo, ze goscia lubie to nazwe go jeszcze Glupia Pala. A po drugie to wy zaczeliscie bluzgac na ludzi ktorych nie znacie, a nie odwrotnie wiec mi tu nie wypierdalaj z takimi bzdurami. To mial byc moj ostatni post wiec mam nadzieje ze teraz przystaniecie na bluzganiu, a nie zadawaniu pytan. Na ktore macie nadzieje ze odpowiem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 1:52 am
Quote: A po drugie to wy zaczeliscie bluzgac na ludzi ktorych nie znacie, a nie odwrotnie wiec mi tu nie wypierdalaj z takimi bzdurami. To mial byc moj ostatni post wiec mam nadzieje ze teraz przystaniecie na bluzganiu, a nie zadawaniu pytan. Na ktore macie nadzieje ze odpowiem gonk Ty jednak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, ani troche xp Zamiast polemiki z argumentami wciaz piszesz w kolko to samo "TO ONI ZACZELI" Jezeli ktos, jak twierdzisz, zaczal Cie bluzgac a tak bardzo Cie to drazni, to nikt Cie przeciez nie zmusza by ciagnac dyskusje (i to jeszcze na tak niskim poziomie) EL_TARO To mial byc moj ostatni post jasne... ktory to juz z kolei...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 2:05 am
endo21 racqel no to juz przesada! Jak cytowac to chociaz kropka-w-kropke, czyli : "A skruszysz orzecha?" Tak? Prawda ze farjerskla pala (^_^) ten Kage... nie znam pulpecika osobiscie, ale przynajmniej bywa bardziej kreatywny w bluzganiu. A jaka ma pale to juz pytanie do Ibris.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 2:23 am
endo21 Sayokun dobra eee... czemu mi nikt nie powiedzial ze tu cie cos ciekawego dzieje musze sie trzoche poduczyc... <10 stron moze wiecej sweatdrop Ja Ci moge wyjasnic... Ogolem to chodzi tylko o to zeby jak najbardziej pojechac kage albo innego frajera... Bo jak mozna zauwazyc nadaja sie tylko do tego... (^_^) rofl eee O_o ja chcialbym zauwazyc ze klocicie sie z starszymi i bardziej lubianymi gaiowiczami od was ktorzy przynajmniej najpierw zdobyli dobra reputacje poza melina a wy ciagle tylko tu siedzicie probujac komus pojechac co wam zupelnie nie wychodzi przez co to raczej wy na frajerow wychodzicie sweatdrop i zgadzam sie z omi ten topik nie powstal do klotni, tu na poczatku byly imprezy, "rozmowy niekontrolowane" jak jest w nazwie topiku i ludzie czasem rzucali na siebie jakies wyzwiska ale nikt sie tym nie przejmowal to byla jedna z "atrakcji" meliny. a wy jak na razie robicie z siebie tylko posmiewisko (bo uwierz mi nie znajdziesz duzo osob ktore smieja sie z kage, zero, kukusa itp.) i moze byliscie ciekawa rozrywka robiac z siebie to za co obecnie wszyscy was uwarzaja ale to sie robi nudne -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:20 am
Przez takie Palki jak Kage albo Crazy Chaz... Odechciewa sie wchodzi na Gaie... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:36 am
EL_TARO degenerat EL_TARO Ale z was Dupo Lizy, szczegulnie ty kukus. Jak ktos nowy sie przywito, to od razu klniecie na czym to Swiat stoi. Nie interesuja mnie wasze komenty bo sa zalosne wiec spierdalam i mam na was pojechane, moze za jakis czas wroce i wam znow ublize jakims dosadnym -ale szczerym- komentem... narczello d**k head`s /kiscie sie we wlasnej bezczelnosci... -patologiczne szczyle-masz ty dzieciaku problemy - jak ja nie lubie chlopcow w okresie dojrzewania stare a swoja droga z jakiej telenoweli wytrzasnoles ta ksywe? rofl TARO ALIEN INVADER mrgreen czy jakos tak. Jest przynajmniej orginalniejsza od:Zdzichu, Lysy, Siwy, Kage, degenerat... rofl -prawde mowaic wymyslilem to na wstepie sweatdrop TARO to xywa ktora wymyslilem gdy mialem 11 lub 12 lat i nie moge sobie przypomniec dla czego? jestem sentymentalny wiec ja zostawilem- Ten topic wnerwia mnie co kazdy glupi koment. Zastanawiam sie... wielu z was chce bym odszedl. hmm... moze macie racje. Moze siedzenie na tak glupim topicu z banda gowniarzy jest strata czasu? Te wasze mizerne posty naprawde wchodza mi na psyche. O zesz w morde! moze ja skoncze... jak... jak... jak Wy!? W zyciu! nigdy! Bleee.... myslalem ze malo rzeczy na swiecie moze mnie zbulwersowac. Ale myslalem tak zanim poznalem paru Dupolizow, na tym topicu. Do gildii osobisci enic nie mam. Ale topic w ktorym jedynie 3, no dobra 4 osoby mowia z jakimkolwiek sensem to jak dla nie zenada. Prawde mowiac mam sporo rzeczy ktorymi mogl bym sie zajac... hmm... takimi jak, nie czytanie postow od Kage... lub... y... na przyklad.... podlewanie kwiatkow... tak... to zajecie jest bardziej rozwijajace umyslowo niz udzielanie sie tutaj. Pewnie jak wyjde to znow zaczniecie sobie Dupy Lizac. Jak zawsze -co sie rzuca w oczy- bedziecie bluzgac na swiat, a w szczegulnosci na osoby postronne, nic nie zwaizane z tematami ktore tu poruszacie. Za jakis czas znow wejdzie jakis kolo i sie przywita. Oczywisice znow zostanie zbesztany. I ja znow wpierdziele sie na topic razem z wieksza grupka koksow. A wy znow swoje, i nadal bedziecie sie kisic we wlasnej bezczelnosci. I tak znow i znow... az skonczycie przy 40 stojac tuz przy monopolowym, gadajac o tym jak glupio wygladaja wasi sasiedzi i o innych bardzo istotnych sprawach, majacych bardzo wazny wplyw na losy swiata i tak.. dalej... i dalej.. i dalej bedziecie pol mozgami do poki nuie wyjdziecie z topicu. Ja juz SPADAM. Ulzylo wam? to dobrze ze zostawilem po sobie choc jedno dobre wspomnienie mrgreen Przez jakis czas pewnie bedziecie jeszcze na mnie bluzgac rozpamietywujac jak to wam sie naprzykszylem. I dobrze bo taka jest kolej rzeczy. Melina pozostanie jeszcze dlugo na pierwym miejscu udzielajacych sie gajowiczow w gilgii. Niezycze zle, z powazaniem EL_TARO biggrin oz w dupe czlowieku czy ty naprawde nie czaisz bazy? kurwa jego mac tu ludzie przyszli sie zrelaksowac a nie pieprzyc o powaznych sprawach, powazne sprawy to oni maja na codzien w domu pracy czy szkole, tu chce popierdolic od rzeczy. I znow uzyje cytatu bardzo madrego czlowieka jakim jest Ridsu: " nie kazdy musi posiadac zyce rozowego slodko pierdzacego chlopca, ktory przychodzi ze szkoly wpirdala obiad i nic go nie interesuje, a skoro nic go nie interesuje to i zmartwien nie ma, a to niesie za soba fakt ze nie ma potrzeby odreagowania" a swoja droga jak chcesz gadac powaznie to nie wiem kurwa ze znajomymi sobie pogadaj a nie nam dupy trujesz ze mamy niski poziom bo czesc z nas ma wprost przeciwnie bardzo wysoki prog intelektualny np: ja mrgreen Kukus, ozzwald , kage costam czy ridsu oraz opcy.- nie wymienionych przepraszam nie zdazylem wszystkich jeszcze poznac. a jakos my uwazamy ze trzeba czasem zluzowac zad i sie odprezyc a nie siedziec w krawacie 24 na 24 scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|