|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 5:24 am
mi wlazło jubilate jubilate deo jubilate jubilate deo ^^ ciekawe czemu^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 7:26 am
lepsze to niż Adoramus te Christe ;p jubilate przynajmniej będziemy jeszcze śpiewać;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 1:13 am
HEF!! "what is that mysterious ticking noise..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 3:46 am
Byyyłem ubekieeem Towrzyłem aparat reeepresjiii sialalala lalalala Byyyłem duchownyyym molestowałem sprzataczkeee i ministrantów
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 3:00 am
Opa, opa opa, opa wyru...li w dupe chłopa... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 12:20 pm
to ja wam zaspiewam to co ostatnio pijaczek na ulicy mi zaspiewal jak do mnie podszedł... Deutschland Deutschland uber alles ino w dupe albo wcale
cóż, nie ma to jak tfurczość :/
a teraz coś normalnego
And I know, you're a part of me And it's your song that sets me free I sing it while I feel I can't hold on I sing tonight cause it comforts me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 1:12 pm
ziben ziben alulu ziben ziben ajnc cwaj ziben ziben alulu ziben ziben ajnc cwaj Danzen! lalala lalalala lalalala lalalala lalala lalalala lalala lalalala Aj want ju si lasza tumbaj Danc or not tu danc Aj want ju si lasza tumbaj Aj law ju dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:39 am
spaaaaadaaaam... pomiędzy zdaniaaaa... ^^
albo
w stu tysiącach jeeednaakoowych miaast...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 10:00 am
But now I come home and it's not the same now it feels empty and alone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 10:11 am
Kto wstawi się za nami U Pana co drogami Krętymi każe,każe iść?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 2:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 11:50 am
nie do wiary, jak cudnie zapowiada sie wrzesien! owocowe swieta niestosownych uniesien nie widze przeszkod, by zanurzyc sie w kroplach malinowej poswiaty o zachodzie slonca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 9:57 am
więc rumu nalej i pij go do dna!! hyk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:17 am
so take me from this world..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 10:29 am
Yajo Yajo Dzisiaj protestuję, bo mnie nikt tu nie szanuje Dzisiaj protestuję, bo każdy czepia się Dzisiaj protestuję, bo się sama zaniedbuję Dzisiaj protestuję, strzelę sobie prosto w łeeeb Samej mi do siebie jest okrutnie za daleko Ciagle mi dystansu do samej siebie brak Burze się na wszystkich, że mnie za nic kurwa mają A to mnie od środka wpierdala jakiś rak Jaaaaaak Siebie przezyc maaaaaam Czaaas Nie leczy moich ran Śmieję się ze wszystkich tylko z siebie wciąz nie mogę Bije się ze wszystkim tylko rzadko kiedy w pierś Może zawsze będe czuła się od siegbie gorsza Może tak zostanie do osranej śmierci mej Jaaaaaak Siebie przezyc maaaaaam Czaaas Nie leczy moich raaaaaan Ooooooo Jaaaaaak Siebie w sobie znieeeść Jaaaaaak Mam Czasami nawet rację maaam Czasami nawet sama sobie kłaniam sieee Ale wystarczy obcy śmieeech I wszystko Znowu Trafia szlaaaAAAaaag Jaaaaaak Siebie przezyc maaaaaam Czaaas Nie leczy moich raaaaaan Ooooooo Jaaaaaak Siebie w sobie znieeeEEEeeeść Jaaaaaak Mam Pokochac się Pokochac się Pokochać się Pokochaś siejejije
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|