|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:05 am
Jukatan Baranina to tez jest przykre, ale zawsze mozna powiedziec : hej wygladasz dzis beznadziejnie xp ale najbardziej zal mi osob ktore maja kompleksy (dominika) i nieudolnie staraja sie je ukryc xp no ale też powinno się widzieć własne niedoskonałości, nie na wszystko każda kobieta może sobie pozwolić. Gorzej jak kompleksy sa urojone sweatdrop wiesz chyba juz wole ogladac wylewajace sie sadlo z opinajacej sie bluzeczki. niz dominike stojaca na muzykoterapii czy pantomimie i obserwujaca czy ktos przypadkiem na nią nie patrzy. A gdy zauważ ze ktos jednak zwrocil uwage ze nie ma laska synchronizacji wzrokowo ruchowej i to tlumaczy sie ze cos ją boli. xp nie rozumiem tego. rolleyes ja np to ze 30 minut nie potrafie w miejscu usiedziec nie tlumacze tym ze mnie tylek boli albo tym ze wyklad nudny rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:08 am
Baranina Jukatan Baranina to tez jest przykre, ale zawsze mozna powiedziec : hej wygladasz dzis beznadziejnie xp ale najbardziej zal mi osob ktore maja kompleksy (dominika) i nieudolnie staraja sie je ukryc xp no ale też powinno się widzieć własne niedoskonałości, nie na wszystko każda kobieta może sobie pozwolić. Gorzej jak kompleksy sa urojone sweatdrop wiesz chyba juz wole ogladac wylewajace sie sadlo z opinajacej sie bluzeczki. niz dominike stojaca na muzykoterapii czy pantomimie i obserwujaca czy ktos przypadkiem na nią nie patrzy. A gdy zauważ ze ktos jednak zwrocil uwage ze nie ma laska synchronizacji wzrokowo ruchowej i to tlumaczy sie ze cos ją boli. xp nie rozumiem tego. rolleyes ja np to ze 30 minut nie potrafie w miejscu usiedziec nie tlumacze tym ze mnie tylek boli albo tym ze wyklad nudny rolleyes tez bym nie chciala sie bawic w jakies pantomimy T.T rozumiem ja doskonale... T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:09 am
Jukatan Baranina to tez jest przykre, ale zawsze mozna powiedziec : hej wygladasz dzis beznadziejnie xp ale najbardziej zal mi osob ktore maja kompleksy (dominika) i nieudolnie staraja sie je ukryc xp no ale też powinno się widzieć własne niedoskonałości, nie na wszystko każda kobieta może sobie pozwolić. Gorzej jak kompleksy sa urojone sweatdrop ja znaczy sie my ... mamy urojone rozdwojenie jaźni rofl ridsu - możesz mi ukręcić łep ... byle byś go potem z powrotem na miejsce odstawiła rofl ja mam lekkie kratery na twarzy po trądziku .. i za duży nos a jakoś nie narzekam sweatdrop na za duży nos znalazłem sposób ... zapuściłem włosy co całkowicie odwraca uwagę ... z reszta mój kształt głowy też jest jakiś nie teges i z długimi włosami lepiej wyglądam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:12 am
Jukatan tez bym nie chciala sie bawic w jakies pantomimy T.T rozumiem ja doskonale... T.T ale to jest zabawne mrgreen a nawet jak nie jest , to jest to okazja zeby nie siedziec na wykladzie u plocha tylko powyglupiac sie i poszturchac xp tak sztudenci andragogiki i terapii zajęciowej maja to do siebie ze zachowuja sie jak dzieci z klas 1 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:14 am
Baranina Jukatan tez bym nie chciala sie bawic w jakies pantomimy T.T rozumiem ja doskonale... T.T ale to jest zabawne mrgreen a nawet jak nie jest , to jest to okazja zeby nie siedziec na wykladzie u plocha tylko powyglupiac sie i poszturchac xp tak sztudenci andragogiki i terapii zajęciowej maja to do siebie ze zachowuja sie jak dzieci z klas 1 3 od wykladow wszystko lepsze, ale... pantomima?! nie moge tego przebolec xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:18 am
Valter Jukatan Baranina to tez jest przykre, ale zawsze mozna powiedziec : hej wygladasz dzis beznadziejnie xp ale najbardziej zal mi osob ktore maja kompleksy (dominika) i nieudolnie staraja sie je ukryc xp no ale też powinno się widzieć własne niedoskonałości, nie na wszystko każda kobieta może sobie pozwolić. Gorzej jak kompleksy sa urojone sweatdrop ja znaczy sie my ... mamy urojone rozdwojenie jaźni rofl ridsu - możesz mi ukręcić łep ... byle byś go potem z powrotem na miejsce odstawiła rofl ja mam lekkie kratery na twarzy po trądziku .. i za duży nos a jakoś nie narzekam sweatdrop na za duży nos znalazłem sposób ... zapuściłem włosy co całkowicie odwraca uwagę ... z reszta mój kształt głowy też jest jakiś nie teges i z długimi włosami lepiej wyglądam mrgreen poka poka mrgreen moja kolezanka basia lubi niskich hindusów z wasami xp no i pana od kinezy xp a ja kocham pana dziekana i pana od muzykoterapii i jeszcze kocham pana Piłata od filozofii ale najbardziej to dziekana. Tylko ze on ma zone crying ale licze na to ze moze i on nie uznaje monogamii twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:19 am
Jukatan Baranina Jukatan tez bym nie chciala sie bawic w jakies pantomimy T.T rozumiem ja doskonale... T.T ale to jest zabawne mrgreen a nawet jak nie jest , to jest to okazja zeby nie siedziec na wykladzie u plocha tylko powyglupiac sie i poszturchac xp tak sztudenci andragogiki i terapii zajęciowej maja to do siebie ze zachowuja sie jak dzieci z klas 1 3 od wykladow wszystko lepsze, ale... pantomima?! nie moge tego przebolec xDDD ja lubie pantomime. nawet bardzo. nie lubie tylko jak zabraniaja mi pajacowac emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 11:03 am
Baranina Jukatan Baranina Jukatan tez bym nie chciala sie bawic w jakies pantomimy T.T rozumiem ja doskonale... T.T ale to jest zabawne mrgreen a nawet jak nie jest , to jest to okazja zeby nie siedziec na wykladzie u plocha tylko powyglupiac sie i poszturchac xp tak sztudenci andragogiki i terapii zajęciowej maja to do siebie ze zachowuja sie jak dzieci z klas 1 3 od wykladow wszystko lepsze, ale... pantomima?! nie moge tego przebolec xDDD ja lubie pantomime. nawet bardzo. nie lubie tylko jak zabraniaja mi pajacowac emo dla mnie pajacować możesz 24 h xd masz fajny nowy avek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 2:07 am
Valter Baranina Jukatan Baranina Jukatan tez bym nie chciala sie bawic w jakies pantomimy T.T rozumiem ja doskonale... T.T ale to jest zabawne mrgreen a nawet jak nie jest , to jest to okazja zeby nie siedziec na wykladzie u plocha tylko powyglupiac sie i poszturchac xp tak sztudenci andragogiki i terapii zajęciowej maja to do siebie ze zachowuja sie jak dzieci z klas 1 3 od wykladow wszystko lepsze, ale... pantomima?! nie moge tego przebolec xDDD ja lubie pantomime. nawet bardzo. nie lubie tylko jak zabraniaja mi pajacowac emo dla mnie pajacować możesz 24 h xd masz fajny nowy avek xd jaa? sweatdrop naplawdem? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 12:56 pm
ta...to wcale nie spam *siada na foteliq i sie kreci* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 11:24 am
Amffi ta...to wcale nie spam *siada na foteliq i sie kreci* mrgreen *podpina do fotelika dwa kable* hmm ... czerwony i niebieski ... *wkłada kable do gniazdka * rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 3:19 am
niech ktos da jaki temat bo mi sie nudzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 6:09 am
Jesli chodzi o temat to nie mam pomyslow. xp Pierwszy raz nie mam pomyslow, a moze utworzyc kacik poetycki? *zamysla sie i zasypia, po chwili się budzi *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 6:17 am
suicunka Jesli chodzi o temat to nie mam pomyslow. xp Pierwszy raz nie mam pomyslow, a moze utworzyc kacik poetycki? *zamysla sie i zasypia, po chwili się budzi * fajny pomysl xp tylko kto bedzie pisal? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 6:29 am
Mam jeden wierszyk z mojego bloga ( sam mi z glowy wyszedl ) " Słowem cierpienia " Słowem cierpienia nie wyznam. Słowem świat chwały przemija. Słowem, tak opentanym jak nić beztowarzyska. Słowem doświadczam choroby tam, gdzie nic nie stwarza nań, że głosem trzymam kraj bezpowrotnym, świat, ten wielki świat, półgłosem jak kwiat, paproci ten kraj. Kraj rzek i jeziór trzech, mów wszelakich zimnych, przestrzeń. Taka niczym wiatr, beztroska.... twarz....
Koniec najglupszy moim zdaniem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|