|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 10:40 pm
herubinek Delisa I nadeszla moja kolej! xd Oto ja eek heart heart heart heart heart heart whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:48 am
Christoff_Gangrell eek redface Dzięki.... (zawsze wiedziałem ale dzięki wink ) no i od razu lepiej...(m o tym co w nawiasie) ale całkiem to zdecydowanie za mało powiedziane... blaugh no dobra !!!!! jestem super biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:07 am
wired_Yuki Christoff_Gangrell eek redface Dzięki.... (zawsze wiedziałem ale dzięki wink ) no i od razu lepiej...(m o tym co w nawiasie) ale całkiem to zdecydowanie za mało powiedziane... blaugh no dobra !!!!! jestem super biggrin i tak trzymac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:57 am
Miss_Karina Chriss, Wodzu- a co, mieliscie nadzieje na jakies spotkanie? xd xd Nie,, z kadze.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:15 am
Delisa I nadeszla moja kolej! xd Oto ja domokun heart domokun nic dodac, nic ujac.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 9:35 am
[Blue Blood] wired_Yuki Christoff_Gangrell eek redface Dzięki.... (zawsze wiedziałem ale dzięki wink ) no i od razu lepiej...(m o tym co w nawiasie) ale całkiem to zdecydowanie za mało powiedziane... blaugh no dobra !!!!! jestem super biggrin i tak trzymac wink No ba exclaim exclaim exclaim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 6:58 am
no a to ja... stare 1, 2 no a to mój kotek -> 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 7:45 am
M-Teen no a to ja... stare 1, 2 no a to mój kotek -> 3Fajna ! ale twoja fryzurka nie przypomina ten z reala ^^ biggrin a na halloween wygladałaś jakbyś miała wypadek samochodowy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 7:50 am
M-Teen no a to ja... stare 1, 2 no a to mój kotek -> 3aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... mały pancur... ale śmieszny blaugh takie słodkie małe panczurzątko... jak ja lubię śmieszne małe panczurzątka... są takie... takie... takie... pocieszne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:08 am
Kukus widziałem brzydsze w swoim życiu... o wiele brzydsze, więc nie marudź... Pewnie nie tylko " widziałeś " biggrin DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:15 am
Point.Zer0 Kukus widziałem brzydsze w swoim życiu... o wiele brzydsze, więc nie marudź... Pewnie nie tylko " widziałeś " biggrin DD nic więcej sobie nie przypominam... tudzież nie chjcę sobie przypomnieć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:23 am
Kukus Point.Zer0 Kukus widziałem brzydsze w swoim życiu... o wiele brzydsze, więc nie marudź... Pewnie nie tylko " widziałeś " biggrin DD nic więcej sobie nie przypominam... tudzież nie chjcę sobie przypomnieć xd Raczej to drugie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:35 am
Kukus Point.Zer0 Kukus widziałem brzydsze w swoim życiu... o wiele brzydsze, więc nie marudź... Pewnie nie tylko " widziałeś " biggrin DD nic więcej sobie nie przypominam... tudzież nie chjcę sobie przypomnieć xd Nic nie mow, nic nie wiesz masz amnezje dostałeś cegła wgłowe to nie ty jesteś ojcem i tej wersji sie trzymaj... wired_Yuki xd Fajna gitara 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:38 am
Kukus M-Teen no a to ja... stare 1, 2 no a to mój kotek -> 3aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... mały pancur... ale śmieszny blaugh takie słodkie małe panczurzątko... jak ja lubię śmieszne małe panczurzątka... są takie... takie... takie... pocieszne blaugh hehe.. pocieszna no cóż razz nah nah ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|